0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Nisan 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:19 Nisan 2019 Cuma 08:00:00

'Seçim sonucu Başkan Erdoğan'a güvenin teyidi'

Kabine, yerel seçimin ardından ilk toplantısını dün yaptı. Toplantıda seçim sonuçları değerlendirildi. 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Erdoğan başkanlığında dün Külliye'de toplandı. Sözcü İbrahim Kalın toplantıdan sonra yaptığı açıklamada, seçim sonuçlarına ilişkin, “Bu seçimler aslında AK Parti'nin aldığı oyu, Cumhur İttifakı'nın aldığı oyu dikkate aldığınızda Cumhurbaşkanımıza olan güvenin tekrar teyit edildiğini bir kez daha göstermektedir” dedi. 

TERÖRLE MÜCADELE 

Kabine'de ele alınan terörle mücadele konusunda da açıklamada bulunan Sözcü Kalın, “Terörle mücadele, Türkiye'nin sadece sınırları içinde verilen bir mücadele değildir. Türkiye'nin sınırlarını, sınır ötesinde sağlamamız öncelikli hedeftir” ifadelerini kullandı. 

MÜNBİÇ BÖLGESİ 

Kalın şöyle devam etti: “Beklentimiz, Münbiç yol haritasının bir an önce hayata geçirilmesi ve Fırat'ın doğusunda hiçbir terör unsurunun barındırılmasına müsaade edilmemesi. Münbiç'e kadar olan Türkiye-Suriye sınırı içerisinde bugün güvenli bir bölge fiilen oluşmuş durumdadır.” 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX