0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Aralık 2017 Cumartesi 11:35:00 - Güncelleme:16 Aralık 2017 Cumartesi 16:50:00

Mesut Yılmaz oğlunu kaybetti

Eski Başbakan Mesut Yılmaz oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti. Yılmaz'ın evde silahla vurulmuş halde ölü bulunması üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz'daki evinde ölü bulundu. Konakları'ndaki evinde silahla vurulmuş halde bulunan 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz'ın intihar ettiğinden şüphe ediliyor. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

MESUT YILMAZ İSTANBUL'A GELİYOR

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın acı haberi aldıktan sonra hemen İstanbul'a gelmek için harekete geçtiği belirtildi. Acı haberi ABD'de alan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın uçakta olduğu ifade edildi.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ GELDİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve istanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da olay yerinde incelemelerde bulundu.


ŞAKAĞINDAN TEK KURŞUNLA
 
Savcılığın ilk tespitlerine göre, Yavuz Yılmaz olay sırasında evde yatak odasındaydı. Şakağından ateşli silah ile vurulmuş şekilde bulunan Yılmaz'ın başında da olayda kullanıldığı zannedilen silah bulunuyordu.
 
NOT YOK
 
Nöbetçi Savcı kontrolünde yapılan ilk incelemede Yavuz Yılmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiği, cesedin bulunduğu odada herhangi bir not bulunmadığı öğrenildi. Eve ilk olarak Yavuz Yılmaz'dan haber alamayan telefonlarına ulaşamayan korumaların girdiği belirtilirken savcının şimdilik şüpheli bir durumla karşılaşmadığı öğrenildi.
 
DERİNLEMESİNE SORUŞTURULACAK
 
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'nın her ihtimale karşı olayın intihar mı cinayet mi olup olmadığını derinlemesine araştıracak. Soruşturma çerçevesinde aile yakınları, çalışanlar, korumalar ve komşuların ifadelerine başvurulacak. Yavuz Yılmaz'ın en son kiminle görüştüğü ve telefon trafiği de kontrol edilecek.

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz'ın oğlu olan Yavuz Yılmaz, 1979 yılında doğmuştur. Yavuz Yılmaz'ın 7 Haziran 2015'te yapılan seçimlerde CHP'den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamamıştır.

AA/DHA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX