0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ağustos 2021 Çarşamba 08:04:00 - Güncelleme:11 Ağustos 2021 Çarşamba 08:37:00

İstanbul'da kaybolan Rus gencin cansız bedeni Burgazada'da bulundu

Tatil için İstanbul'a gelen ve 28 Temmuz'dan beri kendisinden haber alınamayan Rus turist Makar Fedorovich Ragin, Burgazada'da ölü bulundu.

Fatih'te kaldığı otelden ayrıldıktan sonra kayıplara karışan, ailesi bulmak için İstanbul'a gelen 20 yaşındaki Rus öğrenci Makar Fedorovich Ragin, Burgazada'da ölü bulundu.

İstanbul'a 16 Temmuz'da tatil için gelen Varşova'daki Polonya-Japon Bilgisayar Bilimleri Akademisi Enformatik Fakültesi öğrencisi Makar Fedorovich Ragin, Fatih'te kaldığı otelden 28 Temmuz'da çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesine Prens Adaları'na gideceğini söyledikten sonra kayıplara karışan Ragin'in otelden çıktığı son anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

CANSIZ BEDENİ BURGAZADA'DA BULUNDU

Rus öğrencinin cansız bedeni sabah saatlerinde Burgazada'nın Kumbaros Koyu'nda bulundu. Koyda tekneyle gezintiye çıkan vatandaşlar denizde hareketsiz yatan bir kişinin olduğunu polis ekiplerine bildirdi. Burgazada polisi deniz araçlarıyla olay yerine geldi. Daha sonra bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan olay yeri incelemelerinde cesedin Rus öğrenci Makar Fedorovich Ragin'e ait olduğu belirlendi. Ragin'in cansız bedeninin yaklaşık 10 gündür orada olduğu ve bedeninde deformasyonlar oluştuğu öğrenildi. Rus öğrencinin çantası ve cüzdanı da cesedin yakınlarında bulundu. Yapılan incelemelerin ardından ceset Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Etiketler : Makar Fedorovich Ragin Burgazada Fatih Polonya-Japon Bilgisayar Bilimleri Akademisi
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX