0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Temmuz 2021 Perşembe 14:03:00 - Güncelleme:22 Temmuz 2021 Perşembe 14:03:00

FETÖ'cü Enes Kanter veganlığı çabuk unuttu! Kavurma pişirdiği paylaşımı olay oldu

FETÖ'cü Enes Kanter kafa karıştıran paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Daha önce maruldan yapılmış bir kıyafet ile veganlık çağrısı yapan ve etin insanlar için olmadığını belirten Kanter, şimdide "Pensilvanya'da kardeşlerime kavurmalar yapıyorum." notunu düştüğü kendisiyle çelişen paylaşımıyla adından söz ettirdi.

FETÖ'cü Enes Kanter daha önce bir vegan dergisine etin insanlar için olmadığını belirttiği vbir röportaj vermiş hatta maruldan yapılmış bir kıyafet ile poz vermişti. Kanter şimdi de önceki söylemleriyle çelişen kavurma yaptığı görüntüsünü paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

2021 yılının başlarında 'Hayvanlar bizim için değil' sloganı ile veganlık çağrısı yapan FETÖ'cü Enes Kanter'den kafa karıştıran bir paylaşım geldi.

1 YIL GEÇMEDEN ÇARK ETTİ

Etin olumsuz etkilerini olduğunu savunan ve gençleri et yememeye davet eden Kanter, maruldan bir giysi giyerek röportaj vermişti.

Henüz 1 yıl bile geçmeden Kanter'den akıllara durgunluk veren bir paylaşım geldi. Kanter, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda "Pensilvanya'da kardeşlerime kavurmalar yapıyorum. Hayırlı bayramlar." dedi.

Enes Kanter'in kavurma pişirirken yayınladığı görüntüler, hızla yayılırken yarattığı ironi tepki çekti.

Etiketler : fetöcü enes kanter veganlık kavurma
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX