0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ocak 2020 Salı 14:51:00 - Güncelleme:28 Ocak 2020 Salı 12:45:00

EDHO bu akşam yok mu, EDHO neden yok?

EDHO dizisinin yeni bölümü bu akşam da ekranlara gelmiyor. EDHO neden yok? sorusuna yanıt dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan geldi. Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada dizinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığını açıkladı..

Atv’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölümü 28 Ocak Salı akşamı yayınlanacak.

Konuyla ilgili resmi açıklamayı dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından yaptı.

Kaynarca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümlerinin yayınlanmamasıyla ilgili, özleyip severek bekleyen ve haklı olarak serzenişte bulunan seyircilerimize ve sorularına cevaben; Biliyoruz merak ve sevgiyle haftalardır beklediğiniz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 4 hafta ara verildi. Ama bunun sebebi bizim tatil yapmamız, tatil yapmak istememiz değil. Bizim yani oyuncularının insiyatifinde gerçekleşen bir süreç değil. Tamamen sezon ortasında televizyonların yayın politiklarıyla ilgili bir süreçtir. Yeni bölüm yayın tarihi olan 28 Ocak 2020'de her zamanki gibi çok güzel bir bölümle ekranlarınızda olacak. Çok güzel bir sezonu daha beraber paylaşacağız. Biz de özledik, görüşmek üzere." ifadelerine yer verdi.

EDHO YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Oktay Kaynarca'nın paylaşımına göre, dizinin yeni bölümü 28 Ocak 2020 Salı günü ekranlara gelecek?

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX