0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Ağustos 2021 Salı 15:00:00 - Güncelleme:03 Ağustos 2021 Salı 15:44:00

Della Miles'ten 'Help Turkey' isyanı: Dertleri Türkiye'yi küçük göstermek

Türkiye'ye yerleştikten sonra Müslüman olan ABD'li ünlü şarkıcı ve söz yazarı Della Miles, "Help Turkey" yazarak yardım dilenenlere isyan etti. Miles, "PKK'yı destekleyen Avrupa ve Amerika, ormanları yakarak Türkiye'ye diz çöktürmeye çalışan PKK ve siz halen ‘Help Turkey' diyerek PKK destekçilerinden yardım dileniyorsunuz. Yazık size!" ifadelerini kullandı.

Orman yangınları sürerken, Türkiye'yi aciz göstermek için başlatılan sözde yardım kampanyası "Help Turkey"e ilk tepki İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan gelmişti

ABD'li şarkıcı Della Miles de bu paylaşım için uyarı yaptı, "PKK'yı destekleyen Avrupa ve Amerika, ormanları yakarak Türkiye'ye diz çöktürmeye çalışan PKK ve siz halen 'Help Turkey' diyerek PKK destekçilerinden yardım dileniyorsunuz. Yazık size!" ifadelerini kullandı.

Ege ve Akdeniz'de ciğerlerimizi yakan orman yangınları sürüyor. Tüm Türkiye büyük bir birliktelikle bunu yapan hainlere inat cansiperane bir mücadele sergiliyor. Devletimiz tüm araçları ve ekipleri ile 7/24 çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

BİRLİĞİMİZİ ZAYIFLATMAK

PKK elebaşlarından Murat Karayılan'ın orman yakma talimatı ortadayken, terör örgütü PKK ile bağlantılı olan "Ateşin Çocukları İnisiyatifi" isimli grup, orman yangınlarını üstlendiğini ilan etmişken bir anda sosyal medyada bir yardım çağrısı dönmeye başladı.

Sözde kampanyaya destek verenlere ABD'li ünlü şarkıcı ve söz yazarı Della Miles'tan ikaz geldi. Miles, "PKK'yı destekleyen Avrupa ve Amerika ormanları yakarak Türkiye'ye diz çöktürmeye çalışan PKK ve siz halen 'Help Turkey' diyerek PKK destekçilerinden yardım dileniyorsunuz. Yazık size" diyerek paylaşımda bulundu.

DELLA MİLES KİMDİR?

Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok sanatçının vokalistliğini yapan ABD'li Della Miles, Türkiye'de Müslüman oldu.

Şarkıcılığın yanında şarkı yazarlığı da yapan Della Miles, Teksas'ta dünyaya geldi.

Della Miles, 2018'den beri Ege Denizi'nde bir koy olan Muğla-Dalyan'da yaşıyor.

Etiketler : Della Miles Ege Denizi Muğla-Dalyan YANIN PKK Türkiye
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX