0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Kasım 2017 Salı 12:29:00 - Güncelleme:28 Kasım 2017 Salı 14:08:00

CHP'li eski vekil Aykan Erdemir'e yakalama kararı

ABD'de devam eden Rıza Sarraf davasında flaş bir gelişme yaşandı. CHP'li eski vekil Aykan Erdemir için yakalama kararı çıkartıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine, "Türkiye'den ABD'deki davaya sahte delil ve belge götürdüğü" iddiasıyla Bankalar Yeminli Murakıbı Osman Zeki Canıtez ile CHP eski Milletvekili Aykan Erdemir hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Amerika’da devam eden Reza Zarrab soruşturmasını başlatan ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan savcı Joon H. Kim’in New York Bölge Mahkemesi’ne tanık olarak ismini bildirdiği Osman Zeki Canıtez ve Aykan Erdemir hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
 

Her iki şüphelinin de New York Bölge Mahkemesi’ne bildirilen tanık listesinde isimlerinin bulunduğu, FETÖ üyeliği suçundan arandıkları ve firari durumda oldukları belirtildi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX