0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Temmuz 2021 Cumartesi 19:22:00 - Güncelleme:31 Temmuz 2021 Cumartesi 19:22:00

Akşener'in "Okçular Vakfı" sözlerine Mete Gazoz'dan altın madalyalı yanıt

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in Okçular Vakfı'nı karalayan sözlerine en güzel cevabı Mete Gazoz verdi. Akşener geçmiş konuşmalarından birinde, "Yahu Malazgirt Meydan Muharebesi'nde bu kadar ok atılmadı. Koca Anadolu fethedildi bu kadar ok atılmadı. Gençler bu nasıl oktur? Sanki S-400 füzesi." ifadelerini kullanmıştı. Türkiye'ye tarihi başarıyı getiren Mete Gazoz'un altın madalyası Akşener'i sıfırlamış oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2019 yılında grup toplantısında yaptığı konuşmada Okçular Vakfını hedef almış ve çirkin bir karalama çabasına girişmişti. Akşener, "Yahu Malazgirt Meydan Muharebesi'nde bu kadar ok atılmadı. Koca Anadolu fethedildi bu kadar ok atılmadı" ifadelerini kullanmıştı.

ALTIN MADALYA İLE EN GÜZEL YANIT

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda klasik yay bireysel branşında mücadele eden Mete Gazoz, finalde İtalyan Mauro Nespoli'yi yenerek altın madalyanın sahibi olurken, okçulukta Türkiye'ye tarihindeki ilk olimpiyat madalyasını da kazandırmış oldu.

Mete Gazoz'un bu başarısı, Türkiye'yi okçuluk alanında ileriye taşıma hedefi olan Okçular Vakfı'nı hedef alanlar için en güzel yanıt oldu.

Etiketler : meral akşener ip okçular vakfı mete gazoz
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX