AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, sağlık çalışanlarına yapılan saldırıları kınadı: Takipçisi olacağız

Kaynak: AA
ABONE OL
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 'Sağlık çalışanlarımızın hakkını ödeyemeyiz. Onlara yapılan insanlık dışı saldırıların sonuna kadar hukuken takipçisi olacağız.' dedi.
Kurtulmuş, Twitter hesabından, Ankara'nın Keçiören ilçesinde, silahlı kavgada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden kişinin yakınlarının sağlık görevlilerine saldırı girişiminde bulunarak ameliyathaneye girmeye çalıştığı olaya ilişkin paylaşımda bulundu.
Kurtulmuş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Koronavirüs salgınının başından itibaren cansiperane bir şekilde çalışan fedakar sağlık çalışanlarımıza karşı yapılan saldırıları şiddetle kınıyorum. Sağlık çalışanlarımızın hakkını ödeyemeyiz. Onlara yapılan insanlık dışı saldırıların sonuna kadar hukuken takipçisi olacağız."
- Sağlık Bakanlığı 'aşı' dolandırıcılığına karşı uyardı
- Başkan Erdoğan, Dış Politika Değerlendirme Toplantısı'na başkanlık etti
- Bakan Koca açıkladı: İşte il il aşı olanların sayısı
- İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan 'militan' tepkisi
- Sağlık Bakanlığından Halk TV sunucusuna yalanlama: Gülnaz Şırınga isimli bir personelimiz yok
- 23 Ocak 2021 koronavirüs tablosu: 144 can kaybı, 5 bin 856 yeni vaka