0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Eylül 2018 Cuma 11:46:00 - Güncelleme:28 Eylül 2018 Cuma 12:07:00

Bild, Başkan Erdoğan korkusunu tam sayfa verdi

Almanya'ya gelen Başkan Erdoğan, Alman Bild gazetesinin tek gündemi haline geldi. Can Dündar'ın Başkan Erdoğan'ın Başbakan Merkel'le yapacağı basın toplantısına akredite olması krize yol açtı. Erdoğan'ın basın toplantısını iptal edebileceği söyleniyor.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün Almanya'ya iniş yapmıştı. Bugün Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier tarafından resmi törenle karşılanan Başkan Erdoğan, Alman medyasının tek gündemi haline geldi.

MERKEL İLE ORTAK BASIN TOPLANTISI

Başkan Erdoğan, Steinmeier ile olan görüşmesinden sonra Almanya Başbakanı Angela Merkel ile bir araya gelecek. Programda görüşmenin ardından Merkel ile ortak basın toplantısı düzenlenmesi söz konusuydu.

CAN DÜNDAR PROVOKE EDEBİLİR

Ancak vatan haini Can Dündar, provokasyon amaçlı basın toplantısına gazeteci kılığında gireceğini açıkladıktan sonra toplantının iptal edilmesi gündeme geldi.

BİLD TEDİRGİN

Bu durum Alman Bild gazetesinde büyük panik yarattı. Toplantının iptal edilmesinin skandal olarak yorumlayan gazete sitesinde Başkan Erdoğan'ın attığı her adımı yayınlıyor.

Ayrıca sitenin ilk sayfası tamamen Başkan Erdoğan'a ayrılmış durumda.

(Ensonhaber)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX