0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Ekim 2021 Perşembe 18:02:00 - Güncelleme:14 Ekim 2021 Perşembe 18:02:00

Başkan Erdoğan ve Türkiye'yi hedef aldılar

Kaynak: Aksam.com.tr

ABONE OL

Amerika'da faaliyet gösteren Ermeni lobisi “Armenian National Committee of America” (ANCA), resmi Twitter hesabından islamofobik paylaşımda bulunarak Başkan Erdoğan ve Türkiye'ye saldırdı.

Amerika'da faaliyet gösteren Ermeni Lobilerinden "Armenian National Committee of America" (ANCA), sosyal medya üzerinden Başkan Erdoğan ve Türkiye'ye saldırdı.

Ermeni lobisinin resmi Twitter hesabından gündüz saatlerinde yapılan paylaşım, kurumun İslam düşmanlığını da gözler önüne serdi.

İslamofobisini gizlemeye gerek duymayan (ANCA), İstanbul'un tarihî yarımada silüetini camilerinden kan akan bir görselle gösterdi.

Ermeni lobisi, paylaşımında Ankara'nın politikalarına Amerikan sivil toplumunun her kesiminin ve ABD politika yapıcılarının muhalefet ettiğini ve sıraya girdiğini iddia etti.

Etiketler : Amerika Armenian National Committee of America ANCA
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX