0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Kasım 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:29 Kasım 2019 Cuma 08:00:00

Yüzde 75 Vedat

Fenerbahçe’ye Vedat Muriç’ten müjdeli haber geldi... Dün takımla idmana çıkan oyuncunun Göztepe maçında oynama ihtimali belirdi. Son kararı maç günü teknik direktör Ersun Yanal verecek...

GÜNEŞ

■ MİLLİ ara öncesindeki Kasımpaşa maçında ayağında ağrı hisseden ve ardından Kosova Milli Takımı maç kadrosundan çıkarılan Vedat Muriç’ten Fenerbahçe’ye müjdeli haber geldi... Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan ve son oynanan BTCTürk Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyen yıldız oyuncu, dün idmana çıktı. Vedat’ın Göztepe maçında oynama şansının yüzde 75 olduğu ifade edildi.

SAĞLIK EKİBİ İYİ ÇALIŞIYOR

 ■ MURİÇ’İN son durumuna ilişkin bilgi veren F.Bahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, “Vedat, 2 gündür takımla birlikte çalışmalara katılıyor. Umarım Göztepe maçında takımla birlikte olur. Eğer Vedat için önümüzdeki 48 saatte her şey iyi giderse, sakatlığını beklenenden çok daha hızlı bir şekilde atlatmış olacak. Burada sağlık ekibimizin de hakkını vermemiz gerekiyor çünkü çoğu insanın düşündüğünden daha hızlı dönmüş olacak” değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX