0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Ocak 2018 Pazar 19:35:00 - Güncelleme:07 Ocak 2018 Pazar 19:36:00

'Tudor ile ilişkim hiç iyi gitmedi'

Galatasaray ile sözleşmesini fesh ettikten sonra Almanya Bundesliga takımlarından Mainz ile sözleşme imzalayan Nijel de Jong, ayrılığı hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Sezon başında Galatasaray'da kadro dışı kalan ve devre arası transfer döneminde sarı kırmızılı takım ile sözleşmesini fesh edip Almanya Bundesliga takımlarından Mainz'a transfer olan Nijel De Jong, Almanya basınına flaş açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor ile anlaşamadığını belirten Hollandalı futbolcu, ''Tudor ile ilişkim hiç iyi gitmedi. Galatasaray'da işler iyi değildi ama bunun futbolla alakası yok. Hala futbol oynayabileceğimi göstermek istiyorum. Bir gün tekrar şans alacağımı biliyordum'' diye konuştu.

''GELMEMİN TEK SEBEBİ FUTBOL''

Almanya'ya transfer süreci hakkında konuşan De Jong, ''Mainz'e geldim çünkü bunun tek nedeni futbol. Organizasyonu çok güzel bir yer'' sözlerini kullandı.

(Sporx)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX