0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Kasım 2017 Pazartesi 11:55:00 - Güncelleme:06 Kasım 2017 Pazartesi 11:57:00

Galatasaray'dan Asamoah'a: Juventus'la sözleşme imzalama

Juventus'un kendisini kadroda tutma talebini öğrenen G.Saraylı kurmaylar, tecrübeli oyuncuyla temasa geçip "Sakın Juventus'la sözleşme uzatma. Ocak ayında ya da en geç sezon sonunda seni kadroya katacağız" dediler.

Süper Lig'de yoluna doludizgin devam eden G. Saray'da transfer çalışmaları da arka planda devam ediyor. Yaz transfer döneminin son saatlerine kadar uğraşılsa da Juventus'un ikna edilememesi nedeniyle kadroya katılmayan Kwadwo Asamoah konusunda yeni gelişmeler yaşandı.

İtalyan devinin Ganalı sol bekle sözleşme uzatmak istediği ortaya çıkarken bunu öğrenen Sarı-Kırmızılılar, hemen harekete geçip tecrübeli oyuncuya haber yolladı. Asamoah'a "Sakın Juventus'la sözleşme uzatma. Ocak ayında ya da en geç sezon sonunda seni kadroya katacağız" mesajını gönderen G.Saraylı yöneticiler, devre arasının gelmesini beklemeye koyuldu.

REST PLANI

Torino ekibine ocak ayında "Ya uygun bir bonservisle verin ya da sezon sonunda bedava alırız" resti çekmeye hazırlanan Cimbom, transferin bu tarihte gerçekleşmemesi halinde ise 28 yaşındaki oyuncuyu imza parası verip sezon sonunda renklerine bağlayacak. İki ihtimalde de kazanan taraf olmayı amaçlayan Aslan, bunun için Asamoah'la temasını bir an olsun kesmiyor.

(Habertürk)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX