0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ocak 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:16 Ocak 2019 Çarşamba 08:00:00

Fenerbahçe Fellaini'yi kiralıyor

Sarı-Lacivertliler orta saha transferinde Tolgay Arslan’ın alternatifini İngiltere’de buldu. Manchester United’ın Belçikalı yıldızı Marouane Fellaini, Fenerbahçeli oluyor.

GÜNEŞ

MOURİNHO GİTTİ SORUN KALKTI

TRANSFER çalışmalarını sürdüren F.Bahçe, Manchester United’ın Belçikalı yıldızı Marouane Fellaini’yi kadrosuna katmak istiyor. İngiliz basını, Sarı-Lacivertliler’in 31 yaşındaki orta saha oyuncusuna ilgisini “flaş haber” olarak duyurdu. United’da Jose Mourinho’nun prensi olan ancak Portekizli teknik adam kovulduktan sonra yeni hoca Ole Gunnar Solskjaer’in gözüne giremeyen Fellaini için “satın alma opsiyonlu kiralık” teklifi sunuldu.

UNİTED’IN CEVABI BEKLENİYOR

PREMİER Lig ekipleri arasından da talibi olan yıldız futbolcu için İngiliz devinden gelecek cevabı beklemeye koyulan F.Bahçe, oyuncunun menajerliğini yapan ailesiyle de pazarlıklara başladı. Geçen sezon devre arasında G.Saray’ın, sezon başında ise Beşiktaş’ın gündemine gelen Fellaini, Mourinho’nun inatçı tavrı nedeniyle İstanbul’a gelememişti. ManU ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Belçikalı yıldız, bu sezon 14 Premier Lig maçında forma giydi ve 2 asist yaptı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX