0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Haziran 2019 Cuma 10:26:00 - Güncelleme:21 Haziran 2019 Cuma 10:43:00

Burak Yılmaz'ın Lecce'nin teklifine tamam dediği öğrenildi

Lecce Sportif Direktörü Meluso, Burak Yılmaz için Beşiktaş'a 3 milyon euro teklif etti. Burak Yılmaz'ın ise teklife tamam dediği bildirildi.

Beşiktaş’ta ve milli takımda oynadığı futbolla kalitesini bir kez daha ispatlayan ve 33 yaşında olmasına rağmen daha uzun yıllar futbol oynamaya müsait olan Burak Yılmaz için İstanbul’a gelen Lecce, Beşiktaş’a teklifini yaptı ve Türkiye’den ayıldı.

BURAK YILMAZ ‘TAMAM’ DEDİ

Köklü kulübün Sportif Direktörü Meluso, menajer Özkan Doğan’la birlikte Beşiktaş yönetimiyle masaya otururken, görüşmelerin bir hayli olumlu geçtiği ve Burak Yılmaz’ın Lecce’ye gitmeye istekli olduğu öğrenildi. Ocak ayında Trabzonspor’dan Beşiktaş’a gelen, 15 maçta 11 gol 1 asistlik performansıyla kendisine tepki gösteren taraftarların kalbini kazanan klas futbolcunun İtalya’da top oynamaya son derece sıcak baktığı ifade edilirken, Burak’ın Serie A’da da boy göstermek için çaba sarfettiği bildirildi.

BEŞİKTAŞ’A 3 MİLYON EURO

‘Hayallerimde İtalya’da oynamak var’ diyerek topu Beşiktaş yönetimine atan Burak Yılmaz Lecce’den 2+1 yıllık teklif alırken, milli futbolcu sarı kırmızılı kulüpten yıllık 3,5 milyon Euro civarında para kazanacağı konuşuluyor. (TM Dijital Haber Merkezi)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX