0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Eylül 2016 Cumartesi 00:00:00 - Güncelleme:24 Eylül 2016 Cumartesi 00:00:00

Yeter be artık! 

15 Temmuz darbe girişimiyle amaçlarına ulaşamayanlar şimdi, bir başka hain plan içindeler. Allah'a çok şükür milletimiz dünyayı kıskandıracak büyük cesaretle devletinin bekası için 15 Temmuz darbe girişimine engel oldu. Milletin bu cesur çıkışı, bir araya gelmesi mümkün olmayan siyasi partileri bile bir araya getirdi. Cumhuriyet tarihinde ilk kez siyasi partiler TBMM'de bir araya gelerek darbeye hayır dediler. Sonra AK Parti, CHP ve MHP Yenikapı'da darbeye hayır mitinginde bir araya geldiklerinde, birileri hariç toplum olarak çok sevinmiştik. MHP lideri Devlet Bahçeli, “Devlet sorumluluğu bilinciyle, devletin içine sızmış ne kadar FETÖ'cü ve PKK'lı terörist varsa hepsi temizlensin anlayışıyla MHP olarak AK Parti hükumetini destekliyoruz” derken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu çoktan Yenikapı ruhunu kaybetmiş bile. Kılıçdaroğlu da Yenikapı'da devletin içine sızmış FETÖ'cüler temizlensin diyordu. Şimdi ise işi sulandırmaya başladı ve sanki FETÖ'cülere sahip çıkıyor. Sahip çıksın bakalım elbette bu millet de seçim günü geldiğinde sandıkta gereken cevabı verecek. 

Millet ecdadına iftira atanı affetmez 

CHP'nin Fetullah'çı milletvekili olduğu söylenen Eren Erdem ise Yavuz Sultan Selim'le alakalı bakın neler söylemiş: “O kanlı zalim Yavuz Sultan Selim köprüsünü Pir Sultan Abdal köprüsü yapana kadar siyaseti bırakmayacağım. Kanlı,faşist, zalimlerin isimlerini hiç bir yere verdirmeyeceğiz.”  Ecdadına haksız yere iftira atan ve hakaret eden birinin siyasi ömrünün ne kadar olduğunu Allah bilir. Ancak Eren Erdem efendi şunu çok iyi bilsin ki başta CHP'liler olmak üzere bu millet ecdadına iftira ve hakaret edeni asla af etmez. İçimden geldiği gibi sormak istiyorum, Acaba bizim siyasiler ne zaman milli ve manevi değerlerimizi siyasi malzeme yapmaktan vazgeçecek? Ülkemizin gelişmiş ülkeler arasında yer alması için mücadele etmeleri gereken siyasiler, Ülkemizin kurucusu Atatürk, alevilik, milli ve manevi değerlerimiz üzerinden siyaset yapıyorlar. Herhalde kafaları başka şeylere çalışmıyor olacakki, milletin dini yaşamından tutun da, özel hayatına kadar her şeye burunlarını sokup toplumu kutuplaştırıyorlar. Her şeye burunlarını sokan bazı siyasiler ağızlarından demokrasiyi de hiç düşürmezler. Halbuki Demokrasi olan bir ülkede hiç kimsenin dini yaşamına, açıklığına, kapalılığına, şortlu, mini etekli, Müslüman, Hristiyan, Yahudi olup olmadığına bakılmaz. 

Manevi değerleri malzeme yapmayın 

Henüz demokrasiyi anlamamış olan siyasiler halen milli ve manevi değerleri siyasi çıkarları için meydanlarda kullanıyorlar. Kullandıkları sözlerin çoğu fitne içerikli ve toplumu kutuplaştırıcı sözler. İslam dinini, camileri ve cemaatleri kullanmayı, farklı etnik guruptaki insanları kullanmayı, Pir Sultan Abdal'ı ve Alevi kardeşlerimizi kullanmayı bırakın artık. Eren Erdem gibi vekillerin milli ve manevi değerlerimizi kullandığı sözler toplumu kutuplaştırıyor. Herhalde kendince 15 Temmuz'da yıkamadıkları AK Parti hükümetini yıpratma çabası içinde. Pir Sultan Abdal ismini kullanarak kendince Alevi kardeşlerimizi tahrik etmeye çalışıyor. Bu sözler  çok tehlikeli sözler Allah korusun birileri bu sözleri fırsata çevirir ve Suriye'de, Irak'ta olduğu gibi ülkemizde de kardeş kavgası çıkarır. Tekrar söylüyorum haddinizi bilin ve toplumun milli ve manevi değerlerini siyasi malzeme yapmaktan vazgeçin ve fitne ve fesatlığa sebeb olmayın. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZDE DİN, DİL, IRK AYRIMI OLMADAN CÜMLEMİZE HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH TÜRK MİLLETİ, DEVLETİNİ BÖLÜP PARÇALAMAK  İSTEYENLERİ HELAK ETSİN, AMİN. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX