0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Haziran 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:28 Haziran 2019 Cuma 09:25:00

Diagne olmadı Marcao gidiyor

Suudi Arabistan'da patlak veren yolsuzluk olayları nedeniyle Diagne'nin transferi şimdilik askıya alındı. Oyuncu alabilmek için kaynak bulmak zorunda olan Sarı-Kırmızılılar, bundan dolayı rotayı Marcao’ya çevirdi. Atalanta oyuncu için 10 milyon euro veriyor.

GÜNEŞ

■ UEFA ile yaptığı finansal fair play anlaşmasına göre kazanacağı bonservis bedeli kadar para harcayabilen Galatasaray, transfer için kaynak arayışlarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızlılar, bu nedenle zaten Fatih Terim’in sıcak bakmadığı Mbaye Diagne’yi satmak için Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımıyla görüşmelerde bulunuyordu. Ancak Suudi Arabistan'da patlak veren yolsuzluk olayları nedeniyle Diagne'nin transferi şimdilik gerçekleşemiyor.

İTALYANLAR ÇOK İSTİYOR

 ■ DİAGNE’NİN transferi Suudi Arabistan’daki bu belirsizlik nedeniyle beklemeye alındı. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray’ın yüzünü İtalyan kulübü Atalanta’nın Marcao için yaptığı teklif güldürdü. İtalya basınından TuttoMercato’da yer alan habere göre, önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Atalanta kadrosunu güçlendirmek için Brezilyalı savunmacı Marcao’yu transfer etmek istiyor ve 10 milyon euroyu ödemeye hazır.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX