0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Ocak 2019 Pazartesi 15:33:00 - Güncelleme:28 Ocak 2019 Pazartesi 15:34:00

Yeni Renault Clio'nun iç dizaynı ortaya çıktı

Ülkemizde üretilen Renault Clio'nun yeni neslinin iç dizaynı ortaya çıktı

TM Dijital Haber Merkezi

Ülkemizden dünyanın her yerine ihraç edilen Renault Clio'nun yeni nesli yavaş yavaş üzerindeki örtüyü kaldırıyor. Ülkemizde üretilecek olan yeni nesli ile merak konusu haline geldi. Üzerindeki örtüyü yavaş yavaş kaldıran Clio, iç mekanı ile karşımıza çıkıyor. Dışından önce iç mekanı tanıtılan Clio çok farklı ve çok teknolojik iç mekana sahip. Akıllı iç mekan konsepti ile tasarlanan otomobilde 9.3 inç boyutunda devasa bir ekran sunuluyor.

Renault’un sunduğu en büyük ekran özelliğine sahip olan otomobil, Renault Espace modelinde ilk defa karşımıza çıkan eğimli kokpit tasarımına sahip. Gösterge panelinde donanıma bağlı olarak 7 ve 10 inç boyutunda dijital ekran sunacak olan Clio, daha küçük hava yastığı kapağına sahip bir direksiyonla karşımıza çıkıyor. 8 farklı ambiyans seçeneğine sahip olacak model, dış tasarımını da en kısa sürede bizlerle paylaşacak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX