0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Aralık 2023 Pazartesi 08:15:00 - Güncelleme:11 Aralık 2023 Pazartesi 08:15:00

Tuba Büyüküstün, Türkiye'yi terk ettiği iddialarına açıklık getirdi: Ana vatanım Türkiye

Kaynak: AKŞAM Gazetesi

ABONE OL

Tuba Büyüküstün, Türkiye'yi terk ettiğine dair yazılanlara açıklık getirdi. Tuğba Büyüküstün, "Buradan temelli ayrılmadım, temelli dönmek diye bir şey yok. Ana vatanım burası ve buradan ayrılmam söz konusu bile olamaz." dedi.

Paris'te yaşayan oyuncu Tuba Büyüküstün, Türkiye'yi terk ettiğine dair yazılanlara açıklık getirdi. Paris'te günlerinin güzel geçtiğini söyleyen Tuğba Büyüküstün, ''Buradan temelli ayrılmadım, temelli dönmek diye bir şey yok. Ana vatanım burası ve buradan ayrılmam söz konusu bile olamaz. Paris sevdiğim, içimin titrediği ikinci bir şehir, gel-git yapıyorum'' dedi.

Yurtdışında bir projede yer almayı çok istediğini belirten oyuncu Büyüküstün, ''Yeni deneyimler her zaman farklıdır. Ana dilim dışında başka bir dilde oynamayı ve konuşmayı isterim. Fransızca öğrenmeye çalışıyorum ama pek kolay değil'' dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX