0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Rusya’nın provokasyonlarına dikkat!!

Elbette şu an Türk Devleti diplomatik adap çerçevesinde hareket ederek Moskova’ya yönelik düşmanca tutum izlemiyor. 

*

Hedefimiz Şam rejimidir. Doğru politika da budur.

*

Fakat maalesef Rusya her türlü enstrümanıyla art arda provokasyonlar ve operasyonlar yaparak bariz biçimde Türkiye’ye düşmanlık yapmaktadır.

*

Rus rejimi Türkiye’nin sinir uçlarıyla kasten oynayarak bu krizi işin içinden çıkılmaz hale getirmek istemektedir. 

*

Rusya’nın kimi sinsice kimi de açıkça alçaklık içeren provakasyonlarına karşı çok dikkatli olmalıyız. 

*

Moskova cephesinden Türkiye’ye yönelik psikolojik operasyonlar dışında filli provokasyonlar da gelebilir. Dikkat dikkat dikkat!

*

İşte dün Rus Dışişleri Bakanlığının yaptığı provakasyon tam manasıyla alçaklıktır! 

*

Rusya Dışişleri Bakanlığı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Ayastefanos Anlaşması'nı paylaştı ve Bulgaristan'ın Osmanlı’dan özerklik ilanını hatırlattı. 

*

Öncesinde de Hatay ile ilgili provakasyon yaptırdı Rus istihbaratı.

*

Rusya Dışişleri Bakanlığı, resmi Twitter adresi üzerinden Osmanlı ile Rusya arasında miladi 1877-1878 yılları arasında gerçekleşen 93 Harbi'nin sonunda imzalanan Ayastefanos Anlaşması'nı paylaşarak iğrenç ve kötü niyetli bir provokasyona imza attı. 

*

Şu an sıcak savaş anlamında Şam rejimiyle savaşıyoruz. Fakat fiilen savaşta olduğumuz ülke Rusya’dır. İdlib krizinin özü budur.

*

Türkiye Cumhuriyeti Devleti elinden geldiğince bu işin diplomatik yollarla çözümünü istiyor. 

*

Yarın gerçekleşecek Başkan Erdoğan-Putin görüşmesinin de amacı budur.

*

Fakat Rusya elindeki her türlü enstrümanla her provokasyonu ve psikolojik operasyonu yapmaya devam ediyor ve maalesef edecek gibi de gözüküyor.

*

Rusya’nın Türkiye içinde de çeşitli sosyal kesimleri birbirine düşürme amacıyla operasyonlar yapma hazırlığında olduğu açıktır. Bu net bilgidir.

*

Başlıktaki uyarıma geri dönüyorum. Rusya’nın çok sinsi provakasyonlarına karşı çok dikkatli olmak hepimiz için bir mecburiyettir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX