0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Katil polise silahı kim verdi? 

Rusya Büyükelçisi'ni katleden Mevlüt Mert Altıntaş adındaki çevik kuvvet polisinin sebep olduğu uluslararası krizin nelere sebep olacağı hususunda bizler kafa yorarken, sosyal medyada soyu-sopu, genetiği meçhul bir takım mahlukat, konuyu saptırmak, Feto’yu temize çıkarmak için hemen harekete geçtiler. 

Özellikle yurt dışındaki Fetocu troller bu işin önderliğini yaptılar. Mısır’dan uydurma Arapça metinlerle kamuoyunu manipüle etmeye başladılar. Nusra’yı işaret ettiler… Yani hedef şaşırtma faaliyetleri!.. 

Ha Feto olmuş, ha Nusra veya başka bir terör örgütü… Ne fark eder!.. 

Önemli olan bu cinayetin arkasında kim/kimler var? İkincisi bu provokasyonun amaç ve hedefi nedir?.. Bunlara kafa yormak gerekirken, Feto’yu temize çıkarmaya çalışmanın anlamı nedir, anlayan biri varsa beri gelsin!.. 

İşin garip tarafı bu kervana bazı CHP milletvekili ve sözcülerin de katılması!.. 

Nusra da Nusra!.. 

Bütün belirtiler, deliller katilin Feto’cu olduğunu gösterirken, bu CHP’lilerin derdi nedir, bunu anlamak mümkün değil!.. Mümkün değil dediğime bakmayın, aslında 7’den 70’e kadar bu ülkede yaşayan herkes, CHP’nin neyin peşinde olduğunu çok iyi biliyor… 

Kemal Bey de “katile silahı kim verdi, kim?” diye hançeresini yırtarcasına bu kervana katıldı… O yapınca, milletvekilleri durur mu? Mübarek, öyle bir ses tonuyla söylüyor ki, hasta CHP’lilerin kafasında Recep Tayyip Erdoğan şimşekleri çakıyor!.. 

Kılıçdaroğlu gerçekten bu sorunun cevabını merak ediyorsa, dün akşam Peko’nun kahvesinde emekli memur, Ecevit hayranı 75’lik Rasim Efendi’nin bu sözleri televizyondan duyar duymaz ayağa fırlayarak verdiği cevabı aktarayım: 

“Sana o koltuğu kimler verdiyse, bu katile silahı da onlar verdi!..” 

Aldın mı alacağını Kemal Bey!.. Bu ayıp, hayatın boyunca peşini bırakmayacağı gibi, tarihe de bu lekeyle geçeceksin!.. 

Bu ayıbı hadi işledin… Be adam bari bunu unutturmaya çalış!.. Bizler unutmaya çalışırken, sen durmadan bize hatırlatmaya çalışıyorsun… Hani bir söz vardır: Kişinin kendi kendine yaptığı kötülüğü, düşmanları birleşse yapamaz!.. 

Sanki, Kemal Bey için söylenmiş bir söz!.. 

Ne diyelim, Allah encamını hayreyleye!

Prof. Dr. Mehmet Çelik Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX