0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

İslamofobiyi bitiren Trump 

21’inci Yüzyılda İslamofobi denilen İslam düşmanlığını başlatan olay 11 Eylül 2001 saldırısıdır. ABD’nin küreselci liberalleri Afganistan ve Irak’ı bu bahaneyle işgal etmişlerdir. Küreselci ABD, 11 Eylül sonrası dönemde 14 İslam ülkesine saldırmış, milyonlarca Müslümanı öldürmüş, hatta bazı ülkeleri haritadan silmiştir. ABD’nin yeni seçilen Başkanı Trump’ın ise İslam dünyasını hedef tahtasına koymak için düzenlenen 11 Eylül’ü daha ilk gününden, hatta olayın ilk saatlerinden itibaren reddetmiş olması çok önemlidir. 

Anında yorumladı 

Yıl 2001. Tarih 11 Eylül. Saldırıdan birkaç saat sonra bir Amerikan TV kanalı, 9’a konuşan Donald Trump şöyle diyor: “Ben olay yerindeydim. Bir uçaktan çok daha başka şeyler vardı. Neredeyse aynı anda binalarda bombalar patladı. Bu bina dışarıdan çelikle inşa edildi. Olabilecek en sağlam yapıya sahip. Olayda uçaktan ve uçaktaki benzinden çok daha fazla şeyler var.” 

Donald Trump önce askeri okulda okumuş, daha sonra ekonomi ve gayrimenkul konusunda üniversite eğitimini yapmıştır. Bu nedenle Amerikan ordusu içindeki birçok generalle samimi ahbaplığı vardır.  Herhalde bu ilişkiler sayesinde küreselcilerin gizli işlerinden haberdar olabildiği için 2000 yılında yayınladığı “Layık Olduğumuz Amerika” adlı kitabında ABD’yi çok büyük bir terör saldırısının beklediğini yazarak insanları uyarmıştır. 

1 Yıl önce uyardı 

Trump saldırıdan 1 yıl önce aynen şu cümleyi kullanmıştır: “Öyle bir terörist saldırı tehdidi altında bulunduğumuza inanıyorum ki daha önce World Trade Center’da olan patlama bu saldırının yanında çocukların çatapat patlatması gibi kalacak”. Trump’ın burada sözünü ettiği saldırı 1993 yılında olmuştu. O olayda WTC binasının kapalı otoparkında bir bombalı araba patlatılmış ve 6 kişi ölmüştü. 

Donald Trump başkan seçilmeden önce 11 Eylül konusunda yeniden bir araştırma yaptıracağına söz verdi. Örneğin 14 Ekim 2015 tarihinde Henrico County’de yaptığı konuşmada aynen şöyle dedi: “Her şeyden önce 11 Eylül soruşturması tamamen karmakarışıktır ve yeniden açılmalıdır. Nasıl oluyor da iki uçak aynı anda üç binayı yıkabiliyor? 585 Sayfalık dosyada 7 numaralı binanın yıkılmasıyla ilgili tek bir satır bile olmamasını anlamakta güçlük çekiyorum.” 

Ya üçüncü kule? 

Burada Trump İkiz Kuleler saldırısında yıkılan üçüncü World Trade Center binasından söz ediyor. Siz de herkes gibi bu saldırıda iki binanın yıkıldığını sanmıştınız, değil mi? Hâlbuki üç binanın yıkıldığını Trump’ın üzerinde durması sayesinde öğreniyoruz. 

Açıkçası Trump’ın biraz ileride kendi binası var. Oradan her şeyi gören bir tanığın, üstelik askeri okulda okumuş bir inşaatçının ifadesidir bunlar. Allah’ım ne büyüksün! Trump seçim kampanyasında bunu söyler söylemez Cumhuriyetçi Parti’nin baronları, Bush ailesi, Neo-con’lar ve küreselci liberaller ona yönelik korkunç bir saldırı kampanyası başlattılar. Çünkü Trump tabuları yıkmıştı. 11 Eylül’ü Müslümanların yapmadığı anlamına geliyordu bu sözler. 

Ruslardaki belgeler 

Amerikan tarihinde ve genel olarak çağdaş emperyalizmde çok önemli dünya politikaları hep bu tür organize edilmiş olaylar aracılığıyla yürürlüğe konuluyordu. Ve Trump arı kovanına çöp sokmuştu. 

Size başka bir bilgi daha vereyim: 11 Eylül’de olup bitenlerin çok açık ve net görüntüleri Putin’in elinde var. Bir Rus uydusu bu görüntüleri kayıt etmiş ve bu konuda Pravda gazetesinde 12 Şubat 2015 tarihinde üstü örtülü bir tehdit yayınlanmıştır. Obama-Clinton ekibinin seçimi Rusya etkiledi demeleri bundan olmasın? 

Açıkça vurgulayalım. 21inci yüzyılın ilk 16 yılı dünyamız ve Türkiye’miz için çok riskli olaylarla geçti ve adeta uçurumun kenarından döndük. Başını küresel finans çetesinin çektiği korkunç bir yapılanma, uluslararası terör örgütleri vasıtasıyla dünyayı kan ve ateşe boğdu. DEAŞ, FETÖ, PKK, Rusya ile Türkiye arasında savaş çıkartmakta rol alanlar, hepsi bu çetenin içindeydi. 

DEAŞ’ı da Obama kurdu! 

Şunu da hatırlatalım. Batı dünyasında 11 Eylül’le başlayan İslamofobi’yi son yıllarda azdıran tabii ki DEAŞ’ın vahşi eylemleri olmuştur. Dikkat edelim, Obama, FETÖ ve liberaller hep birlikte koro halinde bu örgütün Ortadoğu’daki koşullardan ve İslam’ın radikal bir versiyonundan kaynaklandığını söylüyorlardı. Hatta bazı sözde AK Parti yanlıları “radikal İslam” üzerine entel gevezelikler yapmaktaydı. Tüm bu yalanlara karşı Amerika’nın seçilmiş başkanı Donald Trump tek cümleyle  “DEAŞ’ı Obama kurdu” dedi, ekibindeki generaller de aynı saptamayı kanıtlarıyla doğruladılar. 

İslamofobi ile mücadelede 11 Eylül’ü ve DEAŞ’ı gerçek yerine oturtmaktan daha iyi ne olabilir? Hem Müslümanlar'a yönelik bir iftirayı ortadan kaldırıyor hem de İslam âlemini birbirine düşürenin kim olduğunu açıkça söylemiş oluyor. ABD’de bir lider çıkıyor ve özenle gizlenen bir gerçeği, bir derin sırrı açığa çıkarıyor. Zaten bunun içindir ki Soros medyası ve onun emrindeki her türden sakallı ve sakalsız Amerikancı,  insanları “en azılı İslam düşmanı Trump” imajıyla korkutarak gerçekleri örtbas etmenin gayreti içindeler.  

Osmanlı zamanın küresel çetesine karşı ne demiş: Venedikli Venedikli, son saatin yaklaştı! A

Kayahan Uygur Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX