0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Fenerbahçe zorda

Akhisar’a kendi sahasında yenilmesini kimse beklemiyordu. BJK ile yaptığı maçlarda taraftarlarını çok üzen takımın keyfi kaçırması olaylara neden oldu. İstifa sloganları atan taraftarlar yöneticilerine de saldırdılar. Gerçekten taraftarların üzülmeleri, reaksiyon vermeleri, istifa diye slogan atmaları beklenen sonuçtu. Akhisar geçen yıl da sahasında mağlup etmişti. Tam şampiyon olacağız diye mutluluk arayan taraftarlar bir anda Akhisar’dan üç gol yiyerek mağlup olmasına üzülmeleri ve reaksiyon vermeleri bence haklarıydı. Uzun yıllar geçti şampiyonluk kupalarını alamadılar. Suçlu gerçekten yöneticilerde, sonrada teknik direktör de. Aykut Hoca ne yapacağını bilemiyor. Her maçta değişik kadroyla sahaya çıkıyor. Hiçbir futbolcu sahaya çıkıp çıkamayacağını göremiyor, kendisini hazırlayamayan futbolculardan da randıman alamıyor.  Orta alanın iki genç ve başarılı oyuncusunun birini kovdu, birini de kadroya koymadı. Santrfor ağır bir futbolcu, topu gidip alamıyor, çalım atamıyor, topla dolaşamıyor. Kaledeki adam çok acemi ve hatalı işler yapıyor, Aykut bunları göremiyor. Takımın iyi gitmediğini görse de takip ederek değişimleri isabetli yapamıyor. Fenerbahçe’nin zor günlere düşmesinin tek nedeni bence teknik direktörünün beceriksizliğidir. Yeni kalecileri çok acemi ve yeteneksiz, ısrarla onu oynatmak istemesi de yanlışlarından biri. Maç boyunca saha kenarında gözlerini yarı açarak maç izliyor, robot gibi dolaşıyor, sahadaki futbolculara yön verecek müdahale de bulunmuyor. Fenerbahçe Kulübü’nün yöneticileri değişim yapmazlarsa kupa almayı akıllarından silsinler.

İNANDIKLARINI SEÇECEKLER

Divan üyeleri bakalım hangisini başkan yapacak. Üçü de ben kazanırım diyorlar. İrfan uzun yıllar başarılı olarak bu işi yaptı, devam etmek istiyor. Bakalım genel kurul üyeleri kimi başkan yapacaklar. Gerçekten bu kazanır diyemiyoruz. Üçü de ben kazanacağım demekte haklılar. Kime gidip sorarlarsa herkes oyumu sana vereceğim diyor. G.Saraylı kardeşler, seçim için onları kırmak istemiyorlar. Sevdiklerini değil inandıklarını seçeceklerini düşünüyorum.

GALATASARAY TOPARLANIYOR

Terim prensiplerini uygulamaya başladı, takımı derleyip toparladı. Gomis gibi bir santrfora sahip oldu. Gomis akıllı futbolcu ne yaparsa daha iyi olacağını çok çabuk anlıyor. Şutlarına hayran kalıyorum, çok güzel vuruyor topa, iğnenin deliğinden geçiriyor.

Doğan Sarıbeyoğlu Diğer Yazıları

Terim’le uğraşmayın

15 Eylül 2019

Galatasaray zorda

07 Eylül 2019

Galatasaray başarısız

27 Ağustos 2019

Futbolumuz güç kaybediyor

20 Ağustos 2019

Galatasaray’da karmaşa var

14 Ağustos 2019

Fatih Terim ve Galatasaray

07 Temmuz 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX