0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Başkanımıza güveniyoruz

Seçimi kazanıp başkan oldu, kısa dönemde başarılı olacağının sinyalini verdi çok çalışıyor, isabetli işler yapıyor. Acemisi olduğu bir koltukta ağırbaşla görevini iyi yapmakta. En önemlisi de üç ay içerisinde sessizce ikinci seçime gidip oradan da büyük oy farkıyla seçimi kazanabildi. Terim’le ilişkisini gereği gibi bir düzeyde yürütüyor… Har vurup harman savurmuyor. Gerek mali gerekse idari yönden sessizce çalışmaları yapıyor, daha öncekiler gibi medyada görünme sevdası da yok. Ağırbaşlı, adaplı bir konumda işlerini yapıyor. Kulübü büyük risklere sokanlardan değil. Altı aylık başkanlık yapma modasını da düşünmüyor. Kulübe son derece zararlı olan o yöntemi asla camiamız bir kere daha hayata geçirmez. Yeni başkanımıza başarılar dilerim. 

TENİSTE YİNE NADAL

İspanyol tenisçi Rafael Nadal Fransa Açık’ta on birinci defa şampiyon oldu. Rakibi de çok güçlüydü, arzuluydu, kazanmak istiyordu, bütün gayretine rağmen rakibi Dominic Thiem’i set vermeden yendi. Nadal maç boyunca çok zorlandı. Nasıl olsa alırım havasından birinci sette çok zorlandığı için diğer setlerde çok daha aktif çalıştı ve bizlerin muhteşem bir tenis maçı izlememizi sağladı. Fizik olarak çok avantajlı olan Nadal, raketini o kadar güzel kullanıyordu ki çok zor topları bile çevirip sayı aldı. Beden yapısı tenis için yaratılmış gibiydi. Yıllarca kortların egemeni olan Rafael Nadal, Paris’teki son maçında harikalar yaratan vuruşlar yaptı. Fransa’da açık teniste bu 11’inci zaferiydi, daha uzun yıllar kortların kralı olacak. Rafael Nadal’ı izlemek keyfini yaşatanlara teşekkürler…

GALATASARAY’DA DEĞİŞİM

Terim yeni yılın hazırlıklarını yapıyor, gidecekler kafasında zaten vardı. Terim için önemli olanlar kalacaklar, faydaları olmayanlarda gidecekler. Gomis’in yanına bir iyi golcü aranıyordur. Şu anki santraforlardan Gomis gibi vurucu yetenekleri olan çok az. Bence o yere bu yıl  Sinan’ı koyabilir diye düşünmekteyim. Geleceğin değerli bir hücumcusu olacağına inanıyorum. Unutulmaz golcü Metin Oktay’dı, sonrasında Tanju geldi, Gomis vurucu santrafor aynı Tanju gibi, Sinan ise Metin Oktay’ı hatırlatıyor. Ebedi gol kralımız Metin Oktay da havadan egemendi, yerden de… Hem sağ hem de sol ayakla vururdu… Çok yıllar önce Fenerbahçe maçı Dolmabahçe’de oynanıyordu. Fenerbahçe bastırıyordu, Metin santrada duruyordu yanında da Şeref vardı. Topu gönderdiler, Metin kaptı topu Şeref arkasından kovalıyordu, topla olmasına rağmen Şeref yakalayamadı beline arkadan sarıldı, Metin’in temposunda azalma olmadı arkasında beline sarılmış olan şerefte belini bırakmadı. On sekize girer girmez topa vurdu ve maç bir sıfır bitmişti. Sinan’da da bu üç özellik var. Ama onun gibi antrenman yapacak mı onun gibi sosyal hayatını çok düzgün yaşayabilecek mi bilmiyorum, Metin Oktay diyemem ama Tanju geliyor diyebilirim. Fatih Terim’in hazırlayabileceğini düşünüyorum. Terim Galatasaray’da bu değişimi yapar, Avrupa’nın da tozunu atar. 

Doğan Sarıbeyoğlu Diğer Yazıları

Terim’le uğraşmayın

15 Eylül 2019

Galatasaray zorda

07 Eylül 2019

Galatasaray başarısız

27 Ağustos 2019

Futbolumuz güç kaybediyor

20 Ağustos 2019

Galatasaray’da karmaşa var

14 Ağustos 2019

Fatih Terim ve Galatasaray

07 Temmuz 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX