0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Eski futbolcular neden bunuyor?

Başlığı böyle atınca ekranda yorum yapan eski futbolculara sallıyorum sanmayın. Bu yorumcuların hepsi zaman zaman fikirlerine katılmasak da sevdiğimiz ağabeylerimiz. BBC'de gecen akşam eski futbolcu Alan Shearer program yaptı. Özellikle kafa toplarına çok çıkan futbolcular yaşıtlarına göre daha erken bunuyorlarmış. Bizde de böyle bir araştırma yapılabilir.

KİM AMELİYAT YAPAN DOKTOR KADAR TARAFSIZ?

Türkiye'nin ilk hobi festivali "Big Boys" geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yapıldı. Big boys büyük erkek çocuklar demek. Ben de kendini öyle hissetimden festivale gittim. Motor dünyasının önemli ismi Birkan Polat şovuyla nefeslerimizi kesti. Ece Vahapoğlu festivale renk katarken gazeteci dostumuz Celal Pir "Erkek ile otomobil arasına girerseniz mutsuz bir yuvayla karşılaşırsınız” dedi. Beinsport'un önemli ismi Melih Şendil de yorum yaparken tarafsız kalıyor musunuz sorusuna "Ameliyat yapan doktor kadar tarafsız" deyince izleyenler kahkahayı  bastı.   

TENİSTE KUANTUM TEKNİĞİ

Tenis bizde ne yazık ki fazla gelişim göstermeyen bir branş. Basketbolda ABD'yi futbolda İngiltere ya da Brezilya’yı yenmek hayal değil ana bir Türk tenisçinin Wimbledon şampiyonluğunu düşünmek bayağı hayal diye düşünüyordum ki İzmirli tenis hocası Pelin Kalyoncu bizde de farklı çalışmalar için düğmeye basıldığı müjdesini verdi. İzmir’de kurulan Kuantum Çocuk Akademisi’nde 2-6 yaş aralığındaki çocuklara Kuantum düşünce tekniği ile tenisle ilgili önemli gelişmeler aktarılıyormuş. İzmirli tenis severler ailelere duyurulur.

BAŞKANLAR DOLANDIRILIYOR ÜYELER DOLANDIRILMASIN MI?                                       

Hürriyet’te Mehmet Aslan’ın önceki günkü haberinde 3 büyük kulüplerin kongre üyelerine telefon ile ulaşıp kulüpten aradıkları söylenerek forma pazarlandığı yazıldı. Yıllardır bazı başkanları uyanık menajerler iyi futbolcu bulduk diye dolandırdıkları için garipsememek lazım. Bizim başkanların çoğu her şeyi de en iyi kendilerinin bildiğini sanır. Hatırlarsanız Bayram Tutumlu 20 yıl önce Türkiye'ye ünlü teknik direktör Morinho'yu getirdi de anlayıp şans veren bir başkan çıkmamıştı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX