0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Murat Aksu niye koşuyor, kaçıyor mu?

Beşiktaş'ın eski başkan adayı ASC Hukuk Bürosu ortağı Murat Aksu şu sıralar hızlı hızlı koşuyor. Murat Aksu birinden mi kaçıyor diye merak ettik. Tabi ki hayır. Bakın Murat Aksu koşma nedenini çevresine nasıl duyuruyor: 

Sevgili Arkadaşlarım, 

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) için iyilik peşinde koşuyorum! 

İstanbul-2018-TESYEV-Fark Yarat, Geleceği Yaşat projesini destekleyeceğim. 11 Kasım 2018 günü İyilik Peşinde Koşacağım, adımlarıma anlam katacağım. Koşumu desteklersen beni çok mutlu edersin. 

TESYEV devlet lise ve üniversitelerinde okuyan %40’tan fazla engel seviyesi olan öğrencilerin engelsiz öğrencilerle eşit şartlarda eğitim alabilmeleri için burs sağlıyor! 

Benim hedefim TESYEV ile birlikte engelli lise ve üniversite öğrencilerinin burs fonuna katkı sağlayabilmek! 

1 Üniversiteli burs bedeli: 3.600 TL 

1 Liseli burs bedeli: 1.530 TL 

 Bağış yapmak çok kolay. Aşağıdaki bağlantıya giderek bu kampanya için hazırladığım sayfamda hem şu anda kaç kişiden bağış topladığımı görebilirsiniz hem de isterseniz bağış yapabilirsiniz. Ne kadar isterseniz o kadar bağış yapabilirsiniz. 10-20 hiç fark etmez!! 

 Kampanya koşucu kodum: (CC37596) 

Beni desteklemek için hadi bağış yap 

 https://bagis.adimadim.org/?ccid=CC37596 

 #TESYEV #degistirenadimlar

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX