0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

20 TURKCELL DAHA OLSA!

TÜRK sporuna destek veren her markaya teşekkür edip yaptıklarını parlatmak için uğraşmayı seviyorum. Turkcell'in ana sponsorluğundaki Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu yelken branşında ABD'de 2018 Paralipmik Dünya Yelken Şampiyonası'na gitti. Salt devlet imkanlarına kalsa değil buraya sporcu göndermek giden idarecilerin cep telefonuna kontör yüklemek bile sorun. Hani diyorum Turkcell gibi 20 şirket daha olsa Türk sporu bayağı yol alacak.

GÜNTEKİN ONAY NİYE MAÇ ANLATMIYOR?

GEÇEN hafta beinsports ve Ssports'da yapılan spiker hatalarını yazmış ve alfabetik sıraya göre Ercan Taner, Günekin Onay, Melih Gümüşbıçak, Melih Şendil ve Yalçın Çetin'den doyumsuz anlatımlı pek çok maç dinlediğimizi yazarak onların gençleri eğitebileceğini belirtmiştim. Altı yıldır maç anlatmayan değerli dostum Güntekin Onay mesaj atarak niye maç anlatmadığını şöyle dile getirdi: Spikerler çok kişiliksizleştirildi bu ülkede, sadece isim söyle ve gol bölgesinde bağır, yorum yok, oyun okuma yok, bilgi yok; o yüzden bıraktım ben anlatmayı, bu şekilde anlatacağıma hiç anlatmam dedim. Onay sosyal medyadaki acımasız eleştirilerden de yakındı. Haksız da sayılmaz sevgili Güntekin Onay.

İRONMAN Mİ TATBİKAT MI?

ZAMAN zaman spor müsabakalarında alınan aşırı güvenlik önlemlerinden rahatsız oluyoruz. Sanki o kadar tedbire gerek yokmuş gibi düşünüyoruz. Hafta sonu Fransa’nın Nice kentinde düzenlenen yüzme, bisiklet ve koşma branşlarından oluşan İronman müsabakasını yerinde izledim. Aman Allah’ım bir askeri ve polisiye önlemler sanki 3. Ordu tatbikat yapıyor. Bize bu yarışları tanıtan Antalya Gloria Otel’de bu yarışlar nasıl yapılmıştı diye sitesine gireyim dedim. Onlar basketbolda Gloria Cup heyecanı yaşamış. Elif Özdemir'in hava atışını yaptığı turnuvada Zalgiris şampiyon olmuş. Bu vesiele geçen hafta trafik kazasında yitirdiğimiz basketbolun efsane ismi İsmet Badem'i de rahmetle arıyoruz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX