0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Bil Gates Sarı Öküz'e göz dikti!

Bakın, benden demesi, bu iş geldi bizim ahırdaki ineğin, sarı öküzün kıçına dayandı! Kaba bir ifade kullandığımın farkındayım, laf var akin, durum en açık, en anlaşılır şekliyle, bu maalesef!

Dünyayı yeniden dizayn edenler, dünyadaki cürmü topu topu 1 gramlık olan virüs ile insanlığı korkudan burnumuzu dışarı çıkaramaz hale getirdiler yetmedi!

İş geldi bizim ahırdaki ineğin, sarı öküzün kermesine (dışkısına), geğirmesine kadar dayandı!

Yok, "Deli dana" yok, "Kuş gribi" derken, zaten inek, öküz, tavuk kalmamıştı, şimdi de elde kalan ineği, öküzü gözlerine kestirdiler!

Buyurun!

Yeni Dünya'nın müteahhidi Gates, CNN'de şöyle diyor, "Bir gün ineklerin

bağırsak hareketleri hakkında konuşacağım hiç aklıma gelmezdi. İnekler,

bakterilerin metan gazı biriktirmesine neden oluyor ve sıra dışı mideleri var."(!)

Konuşmasının devamında da hayvan yemlerinin değiştirilmesi için çaba

harcanması gerektiğini söylüyor(!)

Ben bu haberi okurken, montaj masasından kafasını kaldıran Turan kardeşim,

"Hocam, ben ABD'de yapay et yedim ve hiç farkı yoktu" demez mi?!

Lafı hiç uzatmadan diyeyim, bu işin sonu tabletlerle beslenmeye gidiyor!

Zaten, yok Covid19 yok İngiliz mutasyonlu virüs derken, vitamin tabletlerine

fazlasıyla alışıldı!

Şimdi şu resme iyice bakın!

Ne gördünüz?

İşte, o gördüğünüz resim dijital çağ insan resmidir!

Eğer, bu resmî sevdiyseniz, arayın getir götür firmalarını ya da sipariş sitelerini

yapay etli barbekü sofrasına oturup, yemeğinizi afiyetle yiyin!

Yok değil, resimdeki insan silüetini sevmediyseniz, elde avuçta kalan birkaç

ineğe, sarı öküze, ve dahi kermelerine sahip çıkın!

Yok eğer, sarı öküzü verirsek, sonumuz yukarıdaki resimdeki gibi olacak,

dikkatli olalım!

Sarı öküz ne mi?

Rivayet olunur ki, yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen birkaç öküz otlakta birlikte otlarlarmış. Çevrede

yaşayan aslanlar ne zaman öküzlere saldırmaya yeltense, hepsi bir araya gelir ve aslanları alt ederlermiş. Bunun üzerine aslanlar çare aramaya koyulmuşlar ve boz öküzü piyon olarak seçmişler. Hepsi birlikte boz öküze yanaşmış ve "Size zarar verdiysek özür dileriz, fakat bu bizim değil sarı öküzün suçuydu. Sarı öküzün rengi gözümüzü alıyor ve dayanamayıp saldırıyoruz. Sizinle hiçbir sorunumuz yok, onu bize verin rahat edin" demiş ve boz öküzü ikna etmeye çalışmışlar. Boz öküz aslanların fikrini arkadaşlarıyla paylaşmış ve sarı öküzü aslanlara vermeye karar vermişler. Aralarından benekli öküz onların bu kararına karşı çıkıp, tehlikenin yakında kendilerine de ulaşacağını, o zaman sorunların daha karmaşık hale geleceğini söylemiş. Fakat onun sözüne hiç biri itibar etmemiş ve sarı öküzü aslanlara teslim etmişler. Bir süre sonra aslanlar aynı yöntemi kullanarak öküzleri tekrar ziyarete gelmiş ve sizi çok severiz, fakat şu uzun kuyruklu öküz kuyruğunu salladıkça öfkeye kapılıyor ve size

saldırma ihtiyacı hissediyoruz. Aslında sizinle hiç sorunumuz yok, sorun uzun kuyruklu öküzde, onu verin kurtulun demişler. Öküzler benekli öküzün karşı çıkmasına rağmen uzun kuyruklu öküzü aslanlara vermişler. Her seferinde bir bahane ile gelip aralarından birini alan aslanlar gittikçe güçlenirken, öküzler iyice zayıflamış. Aslanlar artık hiçbir bahane ileri sürmeden şunu da bize verin diyerek, geri kalanları tek tek almaya başlamışlar. Aralarından biri ne oldu bize, nerede hata yaptık, diye sorunca, boz öküz, biz savaşı benekli öküzü dinlemeyip, sarı öküzü verdiğimiz gün kaybettik demiş!

Unutmayalım, sarı ineklerin kermesi çok verimli gübredir..!

Ahmet Yenilmez Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX