El kadar çocuğa veli dayağı... Maganda ilkokulu bastı, dehşet saçtı: Öğrenciyi acımasızca dövdü

Yayın Tarihi: 05 Mart 2026 Perşembe 11:01:00

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2026 Perşembe 11:01:00

Van'da bir maganda ilkokulu bastı; çocuğuna kartopu atan küçük öğrenciyi feci şekilde darp etti. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sırasında onlarca çocuğun da korku dolu anlar yaşadığı görüldü.

AKŞAM GAZETESİ

ABONE OL

İstanbul Çekmeköy'de lise öğrencisi F.S.B.'nin (17) öğretmen Fatma Nur Çelik'i okulda bıçaklayarak katlettiği olayın şoku henüz atlatılamamışken benzer bir olay da Van'da yaşandı. Edremit'in Süphan Mahallesi'ndeki Mavi Göl İlkokulu'nda teneffüs sırasında kartopu oynayan öğrenciler arasında tartışma çıktı. Yüzüne kartopu gelen öğrenci ailesine haber verdi.

Okula giren maganda, kendi çocuğu için başka bir çocuğu acımasızca dövdü.

ÖĞRENCİLER KURTARDI

Öfkelenen baba okulu bastı; onlarca küçük öğrencinin bulunduğu koridorda dehşet saçtı. Saldırgan veli, kendi çocuğunun gösterdiği öğrenciyi önce tokatladı; ardından tekmeledi. Aldığı darbelerle gözyaşlarına boğulan çocuğun yardımına ise üst sınıflardan bir kız öğrenci yetişti. Saldırgan adamın öfkesinin dinmediği; uzaklaştırılan çocuğun arkasından gitmeye devam ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay sonrası mağdur öğrencinin ailesinin okul yönetimiyle iletişime geçerek kamera kayıtlarını aldığı ve konuyla ilgili resmi şikayette bulunduğu bildirildi. Skandal olayla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü de soruşturma başlatırken, öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Küçük çocuk gözyaşlarına boğulurken arkadaşları da büyük korku yaşadı.

Saldırgan adam, diğer çocukların uzaklaştırdığı öğrencinin peşini bırakmadı.