0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Mürcif

Okullarda bize öğretildiği kadarı ile yalan; Doğru olmayan, gerçeğe uymayan söz anlamı taşır. Türk spor kamuoyu 14 gündür mürciflerin saldırısı altındadır. 2 gün önce bir köşe yazarı saygıbilmez bir şekilde, insanların gözünün içine bakarak şu yorumu yaptı “Şenol Güneş’in kafası falan yarılmadı. Kafaya kukuleta takmayı biliyorsun ama ceket çıkmıyor. Ceketle sedyeye yatırılmaz.”  Adama sorarlar, temsil ettiğin camianın hocası, 20 sene önce Trabzonda sedyede pijama ile mi taşındı? Hiç mi okumadın Bariç ile alakalı hastane raporunu? Hani şu “sadece kızarıklık var, tomografik tetkiklerde hiç bir bulguya rastlanmadı” yazan raporu? Benden sana bir nasihat. Madem bu işlere girişeceksin, Berkeley’in şu sözünü asla unutma “Bir yalancı, iyi bir hafızaya sahip olmalıdır”. 

Sözün özü, Beşiktaş yönetimi her şartı değerlendirerek bir karar almış ve bunu KAP’a bildirmiştir. Neden saygı duymuyor sunuz? Neden halâ Fenerbahçe spor kulübü ve şükerası olan muhabirlerden hakaretvari sözlerle itham ediliyor? Size düşen saygı duymak. Sadece saygı. Unutmayın! Saygı duymayı öğrendiğiniz gün, saygı duyulmayı hak edeceksiniz. Beşiktaş’ın mevcut yönetimi dün akşam Türk futbolunun geleceği adına umut olmuş ve yeni bir ufuk açmıştır. Darısı sizlere. 

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX