0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

İzaha muhtaç

4 lig maçı, 2 Lask Linz, 2 de Partizan eder sana 720 dakika. Beşiktaş seviyesinde bir takımın, 720 dakikadır Konya ovasına pardon orta sahasına çözüm bulamamış olması ilginç ve bir o kadar da düşündürücü. 

Tam olarak 10 numara olmasa da, ülkenin futbol ulemalarınca “Beşiktaş, Talisca sonrası 10 numara mevkisini hâlâ dolduramadı” yorumlarından mıdır bilinmez, Ljajic’in sahaya adım atması ile birlikte Beşiktaş orta sahasının toparlanacağını düşünen ciddi bir kesim var. Adem size tabela yapar. Sizi sahada dinlendirir. Şapkadan tavşan dahi çıkartır. Ama Adem’in sahada olması, defansif orta saha direncini sana yeniden kazandırmaz. Vida’nın dar alanda hamlesiz kalışları, bazen Pepe gibi bir tecrübenin pozisyonlarda tek hamleli kalışlarının ana sebebi de bu aslında. Mesela Vida, özellikle ilk 45 dakika içerisinde 2 kritik müdahale yaptı ancak, Karius’un Bursasporlu Lima ile karşı karşıya kaldığı pozisyonun alt metninde yine orta sahanın Konya ovası mı olayım, yoksa Vardar ovası mı ikileminde kalması yatıyor. Bu ovasal yaraya 70 dakika dayanan Şenol hoca, Necip ile merhem olmaya çalışsa da, Atiba’nın bir an evvel geri dönmesi lazım takıma. 

Geçen hafta Adriano’nun içindeki hise göre buz gibi ofsayt pozisyonu gol adı altında meşru kılanlarla, dün akşam Babel’in tertemiz golüne VAR güzellemeleri yapanlar aynı kişilerdi aslında. İllaki bir soru sorulacaksa, doğru soru şu aslında; Küfür VAR, taş dâhil her türlü yabancı madde VAR, el ile kesilen top VAR, forması çekilmekten beden atan Negredo VAR. Peki ya ADALET?

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX