0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Beşiktaş'ı kolluyorlar

Çözdüler Beşiktaş’ı..
Ezberlediler Şenol Hocayı.. Dedi..  
Aslında daha çok şey söyledi ama en kayda değer olanı bunlardı hafif kır saçlı boş adamın. İşte dün bu boş lakırdıların önünü kesmiş oldu Beşiktaş. Gerçi sorun arkadan konuşanlarda ama, şimdilik önlerini kesmek de başarı sonuçta. 

Babel’i.. Talisca’yı.. Quaresma’yı kısacası Beşiktaş’ı en iyi tanıyan hocaya karşı oynadı Beşiktaş. Tamer hoca, Beşiktaş’ın yıllardır kanayan yarasına birlikte derman oldukları Şenol Güneş’i kanatlara atılan derin toplarla yıkmaya çalıştı. Talisca’nın havada asılı kalarak attığı gol dahi, Göztepe’nin bu iştahını kesmedi. Göztepe sürekli Beşiktaş’ın arkasına derin toplarla sarkıp, Tosic ve Adriano’nun ağır oluşundan faydalanmak istedi. İşte burada,  ligimizin ve son zamanlarda Avrupa’nın sayılı taktisyenlerinden olan Şenol Hocanın alametifarikasına bir kere daha şahit olduk. Göztepe’nin bu iştahıyla ancak kısa ve ayağa paslarla ve oyunun boyunu kısaltarak baş edilebilirdi. Öyle de oldu. Alışık olduğumuz Beşiktaş oyununun aksine, Göztepe oyunu ne kadar geniş alanda oynadıysa, Beşiktaş ise o kadar dar alanda oynadı.  Şenol Hoca aleyhine tabelaya yazılacak olumsuz yorum, 3-0 olan maçta dahi Negredo’yu saha sürmemesiydi.

Yeter! 11 haftası geride kalan Ligde hala Beşiktaş’ın hakemler tarafından kollanması can sıkıcı! Göçek’in sırf Beşiktaş rehavete kapılmasın diye Göztepe’nin ofsayt golünü vermesi, Talisca’nın pozisyonunda Kadu’yu atamaması eyyamın yeşil sahaya en net yansıdığı dakikalardı. TFF acilen bu duruma el koymalı ve MHK’yi lağvetmelidir. 

Şafak Malatya Diğer Yazıları

Devam filmi

28 Aralık 2019

Eyyam VAR adalet YOK

27 Aralık 2019

Sinameki

23 Aralık 2019

Eksik

16 Aralık 2019

Fatura

09 Aralık 2019

Kartallar gibi...

03 Aralık 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX