0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Berat Albayrak ve FETÖ'nün yeni tezgahı

Türkiye tüm zamanların günlük elektrik üretim rekorunu kırdı.

*

Ekonomik kalkınma yolunda bu çok çok önemli bir işarettir.

*

Bu pandemi koşullarına rağmen 1 milyar kilovat saat barajını aşarak Türkiye olarak rekor kırdık.

*

Salgına rağmen günlük ve saatlik elektrik üretiminde yeni rekorlarla Türkiye’nin enerjisine enerji katılıyor.

*

Türkiye eğer başımıza salgın belası gelmeseydi 2020 senesinde en az yüzde 5 büyüyecekti. Bunu enternasyonal ekonomi medyası da yazmıştı 2020 Ocak ayında.

*

Türkiye eğer hızını kesmezse, bu üretim direncine devam ederse 2020’de pandemi sebebiyle kaçırdığı bu fırsatı 2021’de kesinlikle hayata geçirecektir.

*

Nitekim doğalgaz keşfinde olduğu gibi elektrik üretimindeki Türkiye rekorunun da mimarı olan Berat Albayrak ekonomiye ilişkin Bloomberg News'e genel bir değerlendirmede bulundu ve 2021’de Türkiye’nin yüzde 5’in üzerinde büyüyebileceğini ifade etti.

*

Koronavirüs salgınında ikinci dalganın olmaması durumunda Türkiye ekonomisinin yüzde 5'in oldukça üzerinde bir büyüme gerçekleştireceğini belirten Bakan Albayrak şöyle dedi...

*

“Tüm öncü göstergeler Türkiye açısından en kötünün geride kaldığını gösteriyor. İkinci yarıda `V' şeklinde toparlanma bekliyoruz. Cari dengeyi rekabetçi kur politikası ile sağlayacağız"

*

Tüm bu güzel gelişmeler olurken Türkiye’nin baş düşmanı aşağılık Fetullahçı terör örgütü boş durur mu?

*

Yurtdışında tamamen Türkiye’nin zarar görmesi için konuşlanmış FETÖ faaliyetlerini dikkatle takip ediyorum.

*

Şu an bu örgüt başta Başkan Erdoğan olmak üzere tüm Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ni ve özel olarak ise Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı hedefe koymuş durumda.

*

Berat Bey’e karşı özel bir nefret duyuyor tüm Fetullahçı teröristler. Fakat bunların faaliyeti sadece yurtdışında geçerli değil.

*

Nasıl yapmışlarsa FETÖ’nün bir muhabiri Türkiye sokaklarında geziyor ve özellikle Berat Albayrak aleyhinde halk röportajı görünümlü kara propaganda faaliyeti yürütüyor.

*

Ben bu FETÖ YouTube videosunu izleyince hayretler içinde kaldım. Röportajlar İzmir ve İstanbul’da yapılmış gözüküyor.

*

FETÖ hala Türkiye içinde örgütsel medya faaliyetleri yürütebiliyor. Gerek İstanbul gerekse İzmir Cumhuriyet Başsavcılıklarına buradan sesleniyorum. En başta Sayın İrfan Fidan’a bu yeni durumu iletmek istiyorum.

*

15 Temmuz aşağılık darbesine imza atmış silahlı bir terör örgütü olan FETÖ’nün bir elemanı, muhabir kılığında bu terörist kara propaganda faaliyetini yürütebiliyor hala 2020 Türkiye’sinde...

*

FETÖ medya yapılanmasının Goebells’i konumunda olan tipiyle tam bir Nazi subayını andıran Erkam Tufan Aytav’ın YouTube kanalında bu FETÖ muhabirinin sözde röportajları özde örgütsel faaliyetleri yayınlandı iki gün önce. Linki aşağıya koyuyorum.

*

Baştan sona Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a küfür ve hakaret içeren bu FETÖ propaganda videosu hala Türkiye içinde konuşlanmış sözde muhabir görüntülü bir FETÖ elemanıyla İstanbul ve İzmir sokaklarında yapılabiliyorsa söyleyecek söz yok demektir.

*

FETÖ’nün kara propaganda YouTube linki: 

https://bit.ly/2FbCe2J

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX