0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Zaten biliyorduk 

Yıllardır 'ülkemizdeki tüm terör örgütlerine silahları, Amerika ve Avrupa ülkeleri veriyor' diye bas bas bağırıyordum. Aslında yıllardır devlette benimle aynı fikirdeydi. İstihbarat birimleri terör örgütlerine hangi ülkeden ne kadar silah geldiğini biliyordu. Malesef bu silahlar NATO'ya üye olan ülkelerin  silahlarıydı. Bugüne kadar geçmiş hükümetler bu hainliği bilmelerine rağmen siyasi çıkarları gözeterek 'aman bir gerginlik olmasın, şimdilik siyasi çıkarlarımıza bir zeval gelmesin' diye hep sustular. Hep sustular susmasına da, sustuğumuz zaman içinde on binlerce asker, polis ve vatandaşımızı şehit verdik ve 500 milyar dolardan fazla para harcadık. Artık hükümet susmayarak, Amarika ve Avrupa'ya terör örgütleri PKK'ya, PYD'ye, YPG'ye, ülkemizde faliyette olan terör örgütlerine verdikleri silahların hesabını soracak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, “Bölücü terör örgütü PKK'nın elinde NATO silahları var” açıklamasının ardından yetkililer harekete geçti. 

Amerika, israil ve alman silahları  

Bugüne kadar ele geçen silahların bazıları Amerikan ordusu için üretilen M-16 ve İsrail yapımı UZİ marka silahlar ve Alman tank savarları.. Yetkililer tanksavar silahları başta olmak üzere belirlenen her türlü silahın bilgilerini ve seri numaralarını NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile Almanya ve Amerika savunma bakanlarına iletti. İllettik iletmesinede ne cevap verecekler. “Ya özür dileriz mi” diyecekler veya “Yanlışlık olmuş bir daha olmaz mı” diyecekler. Sevgili okuyucularım görüyorsunuz değil mi? Bugüne kadar ülkemizi bölüp parçalamak isteyen terör örgütlerine silah ve mühimmat desteğini dost bildiğimiz bizim de içinde bulunduğumuz NATO üyesi olan ülkeler vermiş. Güya dost olan! NATO'ya üye olan her hangi bir ülkenin başına bir şey geldiğinde ortak hareket edecek olan sözde dost ülkelerin yaptığı kalleşliğe, hainliğe, iki yüzlülüğe bakın. 

Bizim bizden başka dostumuz yok 

Allah bu iki yüzlü sözde dost ülkeleri helak etsin. Kardeşim bizim bizden başka dostumuz yok, bizim bizden başka tutunacak dalımız yok. Dost bildiklerimiz iki yüzlüler bizi bölüp parçalamanın peşindeler. Zaten DEAŞ bahanesiyle PKK'ya, PYD'ye, YPG'ye silah verdiklerini açıkça söylüyorlar. Çok ama çok dikkatli olmalıyız. Çünkü bu dost bildiklerimiz Amerika ve Avrupa varya, gerçekte ise dost olmayan bu iki yüzlüler TÜRKİYEmizi bölüp parçalamak için her şeyi yapacak. 15 Temmuz'da FETÖ'cülerle amaçlarına ulaşamayınca şimdi Yeni hain planlarıyla ülkemizde bazı vakıf ve dernekleri kullanarak etnik ve mezhep fitneliğine  başlayacaklar. Bundan dolayı çok uyanık olalım diyorum. Tekrar söylüyorum gerçekten bizim bizden başka dostumuz yok ve Allah'ın verdiği akıl nimetini iyi kullanalım. Hiç bir zaman da pis oyunlara gelmeyelim. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH BİZ KULLARINI FİTNECİLERİN PİS OYUNLARINDAN KORUSUN. ALLAH GÜZELİM ÜLKEMİZİN TOPRAĞINA ZEVAL VERMESİN. ALLAH CÜMLEMİZİ VE ÜLKEMİZİ SÖZDE DOST BİLDİĞİMİZ MÜNAFIKLARIN FİTNESİNDEN KORUSUN, AMİN. 

 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX