0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Tekrar barış süreci mi? 

Efendim bir gurup sanatçı, akademisyen, yazar, gazeteci ve aktivistler Diyarbakır'a giderek basın açıklaması yapmışlar. Peki ne için bu insanlar Diyarbakır'a gidip de basın açıklaması yapmışlar derseniz hemen anlatayım. Biliyorsunuz güvenlik güçleri Güneydoğu'da PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlar yapmakta. Bu operasyonlara ilişkin yapılan açıklamalara göre bugüne kadar 3 bin PKK'lı terörist öldürülmüş. İşte bu zavallılar sözde aydınlar ve aktivistler PKK'lı teröristlerin ölümüne herhalde çok üzülmüş olmalılar ki Diyarbakır'a giderek hükümete operasyonları durdurun çağrısında bulundular. Ukalalığa bakın! Talimat verircesine 'operasyonu hemen durdurun ve tekrar görüşmeler başlansın' diyorlar. Hayır, hayır kesinlikle hayır PKK'lı teröristler ve siyasi kanadı olan HDP ile kesinlikle tekrar masaya oturulmamalı. 

Sıkışınca akıllarına gelir 

Bu şerefsiz PKK'lıların her sıkıştıklarında ve kan kaybetmeye başladıklarında, akıllarına hemen çözüm ve barış süreci gelir. Ah ah bunlar ne hain kendilerince ne kurnaz tilkidirler bir bilseniz. Bunlar değil miydi hükümetin çözüm ve barış sürecini sekteye uğratan. Bunlar değil miydi barış süreci boyunca hükümetin, devletin iyi niyetini istismar ederek Güneydoğu'da iç savaş çıkarmak için silah ve mühimmat stoklayan, hendekler kazan? Şimdi tekrar masaya oturulup barış başlasın diyorlar. Ne barışı, soruyorum barış isteyenler iç savaş başlatır mı? Asker ve polisi şehit etmeye devam eder mi?  Baksanıza Selahattin Demirtaş bölünmekten, Kürt devleti kurmaktan söz ediyor. Bunlar kesinlikle ama kesinlikle temizlenmedikleri müddetçe bu bölücülükten vaz geçmez. Bizler de huzurlu olamayız. 

Operasyonlar durmasın 

Hükümete sesleniyorum bir takım çapulcuların, sözde aydınların açıklamalarına kanıp operasyonları sakın kesmeyin. Bu PKK'lı teröristlerin tüm hücreleri kurutuluncaya ve yok edilinceye kadar operasyonlara devam edin. Hele hele teröristler tarafından sindirilmiş olan halk moral bulmuş iken hayal kırıklığı yaratmayın. Güneydoğu halkı operasyonlar sonrasında devletin kendi yanlarında olduğunu görünce moral buldu. Basının karşısına geçip cesaretle konuşmaya başlamışken, tekrar söylüyorum sakın operasyonları durdurmayın. Ya durursa ne olur derseniz, o zaman ben derim ki hükümet güvenirliliğini kaybeder ve seçimlerde bedelini öder. Sonra sakın hoca demedi demeyin. Ne diyeyim. CANAB-I ALLAH DEVLETİMİZE, TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİMİZE VE MİLLETİMİZE GÜÇ KUVVET VERSİN.  ALLAH GÜZELİM VATANIMIZDA BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH ÜLKEMİZDE, DÜNYADA NE KADAR TERÖR ÖRGÖTÜ VE DESTEKÇİLERİ VAR İSE TÜMÜNÜ HELAK ETSİN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX