0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Suriye'deki Soykırım'a kimse ses çıkarmadı

Daha önceki yazımda "Suriye'de ve Irak'ta Türkmen kardeşlerimize soykırım yapılıyor" demiştim. Bu soykırımı yapan ise PYD, yani PKK terör örgütünün Suriye kolu olan terör uzantısı. PYD terör örgütü, Türkmen kardeşlerimizin evlerini yakıp yıktı ve çoğu Türkmeni de öldürdü. PYD, Türkmenler'i IŞİD terör örgütünün kontrolündeki bölgelere zorla gönderdi. Ya sonra  ne oldu? Bu sefer de acımasızca IŞİD terör örgütü, Türkmen kardeşlerimizi vahşice öldürdü. Bakın ben bu soykırımı, zalimliği, katliamları yazdığımda kimseden tek ses çıkmadı. Çünkü katledilen ve öldürülen Kürt kökenliler değil, Türkmenler'di. ALLAH muhafaza tam tersi olsa idi yani bu katliamlar Kürtler'e yapılmış olsaydı, inanın dünya yerinden oynardı. 

Af örgütü, 'savaş suçu' dedi 

Neyse ki Uluslararası Af Örgütü, PYD ve ona bağlı olan YPG güçlerinin, Arap ve Türkmen sivillere karşı savaş suçu işlediklerini söyledi. Uluslararası Af Örgütü, benim de daha önce yazdığım gibi YPG güçlerinin, Türkmenler'in köylerini, evlerini yaktıklarını, çok sayıda genç Türkmen'i öldürdüklerini söylüyor. PKK'nın Suriye kolu olan PYD terör örgütü ve ona bağlı olan YPG güçleri bunu inkar etmiyorlar. Tam tersi YPG güçlerine bağlı Asayiş Müdürü Ciwan İbrahim, kontrol altına aldıkları bölgelerde Türkmenler'i zorla gönderdiklerini pişkin bir şekilde söylemekte. Şerefsizler çekinmeden ve korkmadan yaptıkları zalimliği övünerek dile getirmekteler. Çünkü arkalarında büyük abileri Amerika var. Sevgili okuyucularım, artık Ortadoğu geri dönülmeyecek iyice sıkıntılı bir yola girdi. 

Ortadoğu'da oynanan oyunlar 

Fitne ve fesatlığa kanmış sözde Müslüman, Müslüman'ı öldürüyor. Mezhep savaşı tüm hızıyla devam etmekte, camilerde bombalar sonucu onlarca insan ölmekte. Gidişat hiç iyi değil. PKK'nın 7 Haziran seçimlerinden bu yana yaptığı katliamlar, iç ve dış güçler tarafından hükümete yapılan saldırılar inanın Ortadoğu'da oynanan oyunların bir parçası. Ankara'da 97 kişinin ölümüde bu oyunların bir parçası. Çok uyanık olmalıyız çok. Peki PYD, Türkmenler'den ne istiyor? PYD terör örgütü, Suriye'deki iç Savaş'ı fırsat bilerek Kürt devleti kurmak istiyor. Zaten resmi olmasa da Kuzey Irak'ta olduğu gibi PYD'de Suriye'de bölgesini belirleyerek Kürt devletini kurdu bile. Dolaysıyla doğup büyüdükleri kendi topraklarında Türkmen kardeşlerimizi istemiyorlar. Allah'a çok şükür Hükümetimiz Türkmen kardeşlerimize sahip çıkıyor. Inşallah Türkmen kardeşlerimiz huzur ve selamet içinde yaşayacaklar. ALLAH'IM TÜRKMEN KARDEŞLERIMIZIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN. ALLAH TÜM MÜSLÜMANLAR'A UYANMAYI VE BIRLIK OLMAYI NASİP ETSİN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX