0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Samimi olunursa halk sever ! 

Geçen akşam bir kaç sevdiğim dost bana misafir oldu. Huşu içinde güzel bir sohbete koyulduk.  Genellikle toplumun sosyal durumu, son yıllarda aile hayatındaki değişikliler, gençlerin anne ve babasından uzaklaşıp yalnız başlarına yaşamaları, gençleri bekleyen tehlikeler, genelde toplum olarak milli ve manevi değerlerden uzak oluşumuz gibi sohbetler içinde iken; arkadaşın biri, hocam size sorum olacak dedi. Bende hayır olsun inşallah, sor bakalım dediğimde, hocam bu millet o kadar siyasi lider varken neden hep Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seviyor dedi. Bu soruya hep beraber güldük. Tam cevap verecektim ki, o esnada haberler Cumhurbaşkanımızın Sarıyer'de aracını durdurup, halkla sohbet etmesini ve Yozgat'ta Ömer Faruk ismindeki küçük bir çocuğa gönderdiği hediye köpeğin haberini veriyordu. Halk Cumhurbaşkanı ile resim çektirme yarışındayken aynı zamanda sohbet edip şakalaşıyordu. Soruyu soran arkadaş, hocam bu haber bana sorumun cevabını verdi dedi. 

Kolay mı düşmanlarla mücadele etmek? 

Hemen ardından diğer arkadaş lafa girdi. Hocam ben geçenlerde Cumhurbaşkanımızı Cuma namazında gördüm, yalnız biraz yorgun gözüküyordu dedi. Nasıl yorgun olmasın! Kolay mı ülke yönetmek, kolay mı hem içeride, hemde dışarıda Türkiye düşmanları ile mücadele etmek, kolay mı 78 milyonu idare etmek? Elbette yorgun olur. Adamcağızın doğru dürüst uykusu bile yok. Allah yardımcısı olsun. Sevgili okuyucularım, bir insan eğer içten ve samimi ise Allah o kulunu sever ve de diğer kullarına sevdirir. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, halkın içinde sohbet ederken kullandığı samimi ve içten sözleri toplumun sevgisine neden oluyor. Bakın milletin azaları körelmiş filan değil. Bu millet kimin samimi olup olmadığını çok iyi anlar. Ona görede tavrını ortaya koyar. 

Çoğu rahmetli oldu 

Geçmişte halktan uzak duran ve tepeden bakanların bugün ismi cismi zihnimizde kaldı mı? Hatta çoğu rahmetli olsa da, bazı kesim onların ismi geçtiğinde lanet yağdırıyor. Bakın kim hangi makamda mevkide olursa olsun, mutlaka ama mutlaka samimi olması gerekir. Samimi olanı Allah da, kul da sever. Tabi makam sahiplerinin milletin derdine derman olmak için, ülkemizin selameti için, gelişmiş başka ülkelerden geri kalmamamız için çok çalışmaları da gerekir. Bu millet inandığı, sevdiği, güvendiği Recep Tayyip Erdoğan'ı Allah'ın izniyle Türkiye'ye başkan yapacak, sizde göreceksiniz. HER ZAMAN DERİM YA ALLAH ÜLKEMİZ İÇİN KIM HAYIRLISI İSE ONU ÜLKEMİZİN BAŞINA GETİRSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX