0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Milletimizi hasta ediyorlar 

Ne yiyeceğimizi, ne giyeceğimizi, evimize süs aksesuarı olarak ne alacağımızı bilemez olduk. Çünkü yediğimiz, içtiğimiz, giydiğimiz her şey kanserojenli. Mağazalarda satılan lüks markaların ürünlerini alıp giydiğinizde alerji hastalığına yakalanabiliyorsunuz. Satın alınan o lüks kıyafetlerin boyasında kanser yapan alerji hastalığına neden olan boyalar kullanılıyor. En lüks restoranda yemek yeseniz o restoranlar, yemeklerinde Çin’den getirdikleri tatlandırıcıları ve gıda boyalarını kullanıyorlar. 

Hele hele Steak House yani et restorantları, etleri pişirip müşterinin önüne koymadan önce Çin’den getirdikleri kimyasal lezzet veren tuzdan koyuyorlar. Peki ya çok lezzetli muhteşem dediğimiz hatta yakın çevremize bile 'filanca yerde dönerci var mutlaka oradan döner yemelisin' dediğimiz dönerlerin içine neler katıyorlar? 

Hastaneler dolup taşıyor 

Lüks marketten bile alış veriş yapsanız biliniz ki o marketin raflarında hastalıklara sebep olacak veya kanser yapacak kimyasal ürünler bulunuyor. Dolayısıyla yediğimize, içtiğimize, giydiğimize dikkat etmeyince ismini telafuz bile edemediğimiz hastalıklara yakalanıyoruz. 

Yediklerimizden içtiklerimizden dolayı son yıllarda hastaneler, kanser, alerjik ve ismini telaffuz edemediğimiz hastalıklara yakalanmış insanlarla dolup taşıyor. Ya çocukların oynadıkları oyuncaklar? Çocuklarımız, süslü renkli oyuncakları gördüklerinde hemen sahip olmak isterler. Aslında çocukların sahip olup oynamak istediği o süslü renkli oyuncaklarda kanserojenli oyuncaklar. Yetkililerimiz bu konuda çok defalar uyarılarda bulundu. Evet yetkililerimiz uyarılarda bulunuyor bulunmasına da dinleyen kim? Genelde toplum olarak 'aman ne olacak, bize bir şey olmaz' deriz. Aslında bir şey değil bize çok şeyler oluyor. Dediğim gibi başta kanser ve ismini telaffuz edemediğimiz çaresiz hastalıklara yakalanıyoruz. Sonra Allah’ım bu hastalık niye beni buldu? Gibi haykırmalar isyanlar başlar. 

Sakıncalı ürünler
ülkemize sokulmasın 

Kardeşlerim, Allah aşkına, Allah’ın verdiği akıl nimetini kullanın ve zararlı, insan sağlığını tehdit eden gıdalardan, giysilerden uzak kalın. Hele hele çocuğunuza üç beş kuruşa aldığınız oyuncaklara dokunmayın bile. Derim ki milletimizin sağlığından sorumlu olan Sağlık ve Tarım Bakanlığı, milletimizi zararlı ürünlere karşı uyarmaktan ziyade milletimizi ölüme götüren sağlıksız kimyasal yiyecekleri, içecekleri, Çin’den gelen oyuncakları, gıda boyalarını, gıda renklendiricisini, gıda tatlandırıcılarını, steak house yani et pişiren kasapların kullandığı kimyasal tuzları, alerjiye neden olan kıyafetleri ülkemize sokmamalıdırlar. Ayrıca milletimizin sağlığı ile oynayan gıda teröristlerine en ağır cezalar verilmelidir. Şuursuzca fazla ürün almak için sebze ve meyvelere kimyasal ilaçlar veren çiftçilerede gereken en ağır cezalar verilmelidir. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH GÖZÜNÜ PARA BÜRÜMÜŞ OLAN GIDA TERÖRİSTLERİNİ HELAK ETSİN. ALLAH CÜMLEMİZE HELAL KAZANIP HELAL ve SAĞLIKLI YAŞAMAYI NASİP ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.

 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX