0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Millet 'istikrar' dedi

7 Haziran seçiminden sonra 'tekrar seçim' kararı alındığında, birileri AK Parti'yi bu sefer iktidardan düşürürüz dediler. Hemen medya grupları, cemaat, CHP ve HDP'yle birlikte bazı marjınal guruplar kolları sıvadı. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ne kadar AK Partili varsa, hepsine karşı toplumda olumsuz algı oluşturmak için ellerinden gelen tüm karalamaları yaptılar. Öyle manşetler attılar ki, 'bazı AK Partililer seçimde yaşayacakları yenilgiden sonra yurt dışına kaçacak' bile dediler. Çok şükür ALLAH fırsat vermedi ve 1 Kasım erken seçimi gerçekleşti. Hayal kuranlar, temennide bulunanlar, 15 sene önceki Türkiye'yi arzulayanlar apışıp kaldı. Millet bu hain akbabalara sandıkta tokatı vurdu. Tüm partiler oy kaybına uğrarken, AK parti oylarını artırarak büyük bir zafer elde etti. 

Birlik ve beraberlik içinde 

1 Kasım erken seçiminde Türk Milleti istikrarın devamına, birlik ve beraberlik içinde huzurlu yaşamaya EVET, teröre ve terörden beslenenlere, kumpasçılara, içimizde ve dışarıdaki Türkiye düşmanlarına ise HAYIR dedi.  
Peki  AK parti hükümetini yıkmak için ellerinden geleni ve binbir türlü  pislikleri yapanlar milletin ne düşündüğünü hiç fark etmedi mi? Elbette fark etmediler. Çünkü onlar için milletin ne istediği değil, kendilerinin ne istedikleri önemliydi. İstiyorlardı ki CHP ve MHP koalisyon hükümeti kursun. Ama olmadı. Millet bu şer odaklarına öyle bir tokat vurdu ki hepsi de hayallerine yenik düştü. Şimdi soruyorum Deniz Baykal'a kurulan kaset tuzağından sonra CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturan Kemal Kılıçdaroğlu bunca yenilgilerine rağmen hala orada duracak mı? 

HDP'den bile az milletvekilliği kazanan, her şeye 'hayır' diyen Devlet Bahçeli MHP Genel Başkanlığı'na devam edecek mi? Terörden beslenen ve biz 'sırtımızı PKK'ya dayadık' diyen HDP'liler ve HDP Eşbaşkanları görevlerine devam edecekler mi? Yoksa 'ya biz aslında filan filan' deyip başarısızlıklarına kılıf mı arayacaklar. 

Millet gerçekleri görüyor 

Ah be gafiller bu milleti tanımıyorsunuz, sanıyorsunuz ki bu millet 15 yıl önceki istediğiniz gibi yönlendirdiğiniz millet. Hayır bu millet artık kimsenin yönlendirmesine, işaretine ve birilerinin biat edin emrine bakmıyor. Bu millet hak ve hakikatları gerçekleri görüyor ve herkes oyunu ona göre kullanıyor. Sevgili okuyucularım asıl  bundan sonra çok dikkatli olmalıyız. Çünkü hayallerine yenik düşmüş olan bazı çevreler kendilerine geldiklerinde, yine ülkemiz üzerinde fitne ve fesatlığa  devam edecekler. Daha önce yaptıkları gibi yine toplumu kutuplaştırmak için kolları sıvayacaklar. Bu oyunlara karşı şimdiden dikkatli olalım. Bu arada AK Parti'nin genç yöneticilerine ve partiye yakın olanlara şunu söylemek isterim. Sakın zafer sarhoşluğuna kapılmayın. Toplum içinde hal ve hareketlerinize dikkat edin. Kibirden uzak durun. Ne diyeyim CANAB-I ALLAH SEÇILMIŞ OLAN TÜM MILLETVEKİLLERİNE, DEVLETİNE VE MİLLETİNE HAYIRLI HİZMETLERDE BULUNMAYI NASİP ETSİN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX