0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Hedef, kullanacağı zayıf Türkiye 

Son günlerde karşılaştığım dostlarımla sohbetlerimizde konu Türkiye ile Amerika arasındaki siyasi gerginlik, Rusya’yla, İran’la,Çin’le ilişkilerimiz ve dövizin yükselmesi oluyor. Sohbet esnasında bana, “Hocam, sizce Amerika’yla ilişkilerimizin bozulması doğru mu? Papazı serbest bıraksak ne olacak ki? Rusya’yla, İran’la, Çin’le işbirliği yapalım, sizce bu ülkelerle müttefik olmamız doğru olur mu? Hocam bakın Amerika, Rusya’dan S-400 füzesi alıyoruz diye bize F-35 savaş uçağını vermiyor” gibi sorular soruyorlar. 

Benim de her zaman olduğu gibi cevabım net. Kardeşlerim bakın o Amerikalı sözde din adamı olduğu iddia edilen papaz Andrew Brunson, Trump’ın dediği gibi masum filan değil. Andrew Brunson denen sözde bu papazın, Amerika’nın Irak’ı işgali sırasında Irak’ın merkez bankasını yağmaladığı resimleri, PKK terör örgütüyle sıkı fıkı olduğu ve PKK terör örgütünün kıyafetiyle Kandil’de teröristlerle çekilmiş resimleri televizyon ve gazetelerde yer aldı. 

Darbe girişiminde aktif rol 

Bu papazın işlettiği diriliş kilisesinde PKK’lı teröristleri eğittiği ve gizli toplantı yaptıkları dava dosyalarında yer aldı gibi, ayrıca FETÖ’cülerlede beraber ilişki içinde olduğu, FETÖ ve PKK arasında arabuluculuk yaptığı, 15 Temmuz darbe girişiminde aktif olduğu dava dosyalarında yer aldı. Şimdi soruyorum sizlere ,bu şerefsizliği yapan biri nasıl serbest bırakılır? Papaz görünümlü bu şerefsizi Amerika ülkemizi karıştırmak için ajan olarak göndermiştir. Şimdi Amerika bu papazı kurtarmak için konuyu devlet meselesi haline getirdi. Kardeşim bizim devletimizin onuru, gururu, yasaları yok mu da Amerika papazı hemen serbest bırakın diye diretiyor? Neymiş efendim Türkiye Rusya’dan S-400 füzesi almasınmış. Ey Amerika, biz sizden Patriot istediğimizde vermediniz, insansız hava aracı istediğimizde vermediniz, ağır silahlar istediğimizde vermediniz, proje ortağı olmamıza ve parasını peşin vermemize rağmen F -35 savaş uçağını vermiyorsunuz. Biz sizin neyinize güveneneceğiz?  

Terör örgütü PKK’ya uçaklar TIR'lar dolusu ağır silah veriyorsun? Türk devletine vermiyorsun? Türkiye’yi hizaya getirmek için aklınızca Türkiye’nin ekonomisini batırmak için her pisliği yapıyorsunuz. Açıkça Türkiye’ye yatırım yapan şirketleri tehdit edip Türkiye’den çıkmalarını istiyorsunuz? Bu mu sizin dostluğunuz müttefikliğiniz? Hay sizin gibi dosta, müttefikliğe. Evet açık konuşmak gerekirse ben Rusya’ya, İran’a ve Çin’e güvenmem. Devletimizin de çok güvendiğini sanmıyorum. Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, çok hassas ve dengeli politika yürüterek üzerimizde oynanan pis oyunları bertaraf etmeye çalışıyor. Reflekslerimizi sağlam tuttuğumuz müddetçe bu ülkelerle iyi ilişkiler içinde olmamızda hiç bir sakınca yok. Allah’a çok şükür Türkiye kimseye muhtaç olmadan kendi askeri araç gereçlerini, tankını, helikopterini, insansız hava aracını, uçak gemisini, üretiyor. Yakında inşallah kendi savaş uçağımızı da üretmiş olacağız. Yani yakın zamanda Türkiye’nin askeri araç gereç bakımından kimseye ihtiyacı olmayacak. Amerika’da karşısında istediği gibi kullanacağı zayıf Türkiye değil, güçlü bir Türkiye görecektir. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH ÜLKEMİZ ÜZERİNDE PİS OYUN OYNAYAN ŞER ODAKLARI HELAK ETSİN. ALLAH ÜLKEMİZİ HER DAİM GÜÇLÜ KILSIN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX