0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Cumhurbaşkanı'na saldıranların amacı ne?

Arkadaşlarla yemekli sohbette yine siyaset konuştuk. Sanki ülkeyi ben yönetiyormuşum gibi sorular bana yöneltildi. “Hocam dolar 3 lirayı geçerek başını alıp gidiyor, herhalde seçime kadar dolar 3.50'yi bulur? PKK terörü, marjinal gruplar ve hükümete muhalif olanlar hiç durmuyor. Son günlerde Türkiye şehit haberleriyle sarsılıyor. Sayın hocam hükümete ve Cumhurbaşkanı'na muhalif olanların amacı ne? Neden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırıyorlar? Hocam Ak Parti tek başına iktidara gelir mi?” Hemen ardından diğer arkadaş “Valla ben AK Partili değilim ama Allah korusun eğer Ak Parti iktidara gelmezse ekonomi çöker ve iş dünyası perişan olur, işsizlik tavan yapar. Bundan dolayı ben oyumu AK Parti’ye vereceğim”. Yine ardından “Hocam her zamanki gibi yine cevap vermeyip hep dinliyorsunuz, bizi biraz aydınlatın” dediklerinde, hepsinin gözlerine bakarak; “Çocuklar zaten sizler sorularınızın içinde cevabı da vermiş oluyorsunuz. Dediğiniz gibi bugün hükümete ve aslında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı marjinal sol guruplar, muhalif partiler, terör örgütleri ve sözde bazı cemaatler bir araya geliyorsa işte o zaman düşünmek gerekir. Ben muhalif olan bu gurupları medyadan takip ettiğimde ne yazık ki samimi bulmuyorum. Evet benimde kanaatim eğer 1 Kasım erken seçiminde kim olursa olsun tek parti iktidara gelmezse ülkemiz ekonomik ve sosyal açıdan sıkıntılı döneme girer. Çünkü geçmişte koalisyon hükumetlerini hep gördük. Koalisyon hükümetleri ülkemize faydalı işler yapma yerine intikam duygusuyla bir birinin açığıyla ilgilenip kavga ederler” dedim. 

Bazıları rahatsız 

Sevgili okuyucularım, marjinal sol guruplar, muhalefet ve bazı cemaatler bilhassa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı birleşmişler ise biliniz ki kendi iradelerine göre muhalefet yapmamaktadırlar. Mutlaka bunları kullanan dış güçler vardır. Tabi bazıları için menfaat ve çıkarlarda söz konusu. Cumhurbaşkanı'nın hiç mi suçu yok? Elbette çok hatası ve suçu var. Mesela Cumhurbaşkanı'nın milli oluşu suç, Başbakanlığı döneminde kendi uçağımızı, tankımızı, savaş gemimizi, insansız hava araçlarını ve kendi silahımızı üretmemiz bu ürettiğimiz askeri silah araç ve gereçleri başka ülkelere satmamız Erdoğan'ın suçudur. Şimdi böyle bir devlet adamından ülke yöneticisinden kim rahatsız olmaz ki?. Başta silah üreten ülkeler ve bu ülkelerin maşası olan marjinal gruplar rahatsız olur.  Varsın onlar rahatsız olsunlar. Bizler siyasi kavga ve terör olaylarından dolayı endişeye kapılmayalım, Türkiye Cumhuriyeti çok kolay var olmadığı gibi çok kolay da yok olmaz. Allah'a çok şükür devletimiz güçlü. Bu sıkıntılı günler terör, fitne ve fesatlıklar inşallah geride kalacak. Ülkemize, devletimize ve milletimize yararlı olanlara dua edelim. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN. ALLAH BİZLERİ DEVLETI, MİLLETİ VE İSLAM ALEMİ İÇİN ÇABA GÖSTEREN KULKARINDAN EYLESİN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX