0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Bravo İsrail'e Amerika İngiltere ve Avrupa'ya

Hatırlarsanız Amerikan Başkanı Trump’ın yahudi damadı Jared Kushner’in aracılığıyla Suudi Arabistan Kralı Selman’ın oğlu Muhammed bin Selman’ı, Veliaht prens ve savunma bakanı yapıldı. Bu atamadan sonra Amerika, Suudi Arabistan’a 300 milyar dolarlık silah sattı. 

Suudi Arabistan’ın tıfıl, ahmak Veliaht Prensi Selman, Trump’ın damadı Kushner’in gazıyla haddini aşarak, “Kürt devleti kurulmalıdır. Eğer Türkiye Kürt devletine karşı çıkarsa bir haftada Türkiye’yi haritadan sileriz” demişti. 

Şimdi Amerika’dan sonra Almanya da Suudi Arabistan’a 360 milyon Euro’luk silah sattı. Hemde Alman hükümetine bağlı Federal Güvenlik Konseyi’nin, Almanya yönetiminin Yemen iç savaşındaki rolü nedeniyle eleştirdiği Suudi Arabistan’a 360 milyon Euro’luk silah ihracatına onay verdi. 

Arabistan silahları nerede kullanıyor? 

Peki Suudi Arabistan, Amerika’dan, İsrail’den ve Almanya’dan aldığı bu silahları nerede kullanıyor? Tabiki Yemen, Irak ve Suriye’de kullanıyor. Hatta İsrail’e yaranmak için Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin savaş uçakları Gazze’yi bile bombalamıştı. 

Yemen ne durumda? Dünya Trump’ın seks skandalları, tehditvari konuşmalarıyla meşgul olurken Yemen’de olup bitenlerden kimsenin haberi yok. İran ve Suudi Arabistan’ın mezhep savaşından dolayı Yemen’de iç savaş yaşanıyor. İran ve Suudi Arabistan savaş uçakları Yemen halkının üzerine bombalar yağdırıyor. Yemen’de insanlar perişan, çocuklar açlıktan ölüyor. 

Güya sözde Müslüman ülke Suudi Arabistan ve İran’ın mezhep savaşından dolayı Yemen’de insanlar ölüyor. Hay sizin mezhebinize, hay sizin İslam anlayışınıza, hay sizin insanlığınıza! Sizin gibi Müslümanlar olmaz olsun. Sizler mezhep safsatasıyla güç kazanmaya çalışırken, Müslümanları öldürürken dostunuz İsrail, Filistin’in tamamına hakim oldu. 

Paraları Amerika'ya İsrail'e aktarıyorlar 

İsrail Kudüs’ü Yahudileştiriyor. Müslümanların ilk kıblesi olan Mescidi Aksa, Kudüs Yahudilerin işgali altında. Güya Müslüman olan sizler, Yemen’de mezhep savaşıyla bölgede güçlü olacaksınız öyle mi? Allah sizleri bildiği gibi yapsın. İpinizi elinde bulunduran İsrail ve Amerika sizi nasıl da kullanıyor. Sizi nasıl da sömürüyor. Sizin gibi aptalları sömüren İsrail, Amerika, İngiltere ve Avrupa’ya tek kelimeyle bravo derim. Bir kaç gün önce Amerikan Başkanı Trump, Suudi Arabistan Kralı Selman’a, “Biz olmasak 2 hafta bile iktidarda kalamazsınız, biz sizi koruyoruz bedelini öde” dediğini söyledi. Doğal olarak postu deldirmemek ve koltuğu korumak için Amerika’nın isteğini yerine getiren Arap kralları ve Emirleri petrol paralarını İsrail’e Amerika’ya aktarıyorlar. Kardeşlerim samimi olmadığımız, Kur'an-ı Kerime, Peygamber efendimizin hadis ve sünnetine bağlı olmadığımız, Müslüman topluluklar olarak bir birimizi sevmediğimiz müddetçe bizden bir şey olmaz. Bu avamlıkla bizler, İsrail’in Amerika’nın ve Avrupa’nın kuklası olmaya devam eder gideriz. Ne diyeyim CENAB-I ALLAH İSLAM ÜLKE LİDERLERİNE ŞUUR, HİDAYET VE AKIL VERSİN. ALLAH HEPSİNE DE GERÇEK İMANI NASİP ETSİN. ALLAH MÜSLÜMANLARI HAÇLI TOPLULUĞUNUN FİTNESİNDEN KORUSUN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN. 

 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX