0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Beraat çözüm mü? ya onurları!

Son 6 yıl içinde neler yaşandı neler. Kimlerin başına ne belalar, ne musibetler gelmedi ki! İş adamlarından tutun da, bürokratların, siyasilerin ve en önemlisi Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin komutanlarına büyük oyunlar oynandı. Türkiye, bir anda Ergenekon, Balyoz, Poyrazköy operasyonlarıyla “ALLAH ALLAH neler oluyor” demeye başladı. Başta genel kurmay başkanlığı yapmış olan İlker Başbuğ, emekli veya görevdeki kuvvet komutanları, generaller, muvazzaf askerler “Ne oluyor” demeye kalmadan birer birer tutuklandılar. Bu zaman içinde kimi intihar etti, kimi hastalandı, kimileri ise emekliliğe sevk edildi.  Yine ne olduysa bu askerlerimizin kimi ömür boyu, kimi ise 20 yıl hapis almışken, tekrar yargılanıp berat ettiler. Son olarak Kafes Eylem Planı, amirallere suikast gibi davalardan, bilinen adıyla Poyrazköy Davası'ndaki tüm sanıklar berat etti. 

O zaman hapı yutarız 

Prof. Dr. Türkan Saylan, Yarbay Ali Tatar ve eski Sat Komandosu Kıdemli Baş Çavuş Sadettin Doğan, beraatlerini göremediler. Garip olan mahkemenin biri ağır hapis cezası veriyor; sonra başka bir mahkeme sanıkları sahte belgeler ve pis oyunun kurbanı oldukları gerekçesiyle beraat ettiriyor. Şimdi soruyorum, Türk Silahlı Kuvvetleri’mize kim veya kimler pis oyunları oynadı? Kimler ülkemizin kaderiyle oynadı? Bu oyunu oynayanların arkasında hangi güçler var? Ne diyeyim ALLAH hepsini bildiği gibi yapsın. Sevgili okuyucularım, hep derim ya ülkemizin, devletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin üzerinde pis oyunlar oynanıyor diye. İşte görüyoruz bu pis oyunlar tek tek ortaya çıkıyor. Balyoz, Ergenekon, Poyrazköy davalarından sanık olanlar tek tek beraat ediyorlar. Bu gün berat etmiş olmaları bir şey ifade etmez. Hayatı kararmış, onuruyla oynanmış bu insanların durumunun telafisi yok. Allah aşkına sizce yaşanmış acının, sıkıntının, hastalığın ve ölümlerin telafisi nasıl olur? 

Şeytani oyunlar yüzünden

Peki Türk Silahlı Kuvvetleri’mize, general, albay, yarbay, ve diğer komutanlara, bu pis oyunları kim ve kimler oynadıysa hak ettikleri cezayı almayacaklar mı? İnşallah hak ettikleri cezayı alırlar. Derim ki yeter artık.  Ülkemiz üzerinde neredeyse her 10 yılda bir pis oyunlar oynanıp, kumpaslar kurulmakta! Bu oyunlarla ülkemizin kaderiyle oynanıyor. Bakın Ortadoğu ve İslam Dünyası üzerlerine kurulmuş şeytani oyunlar yüzünden ne hale düştüler. Her gün Irak'ta, Suriye'de, Yemen'de, Afganistan'da ve daha birçok ülkede onlarca, yüzlerce insan ölmekte. Bu ülkeler bölündü! Asker ve hükümetimizin üzerinde oyunlar oynayan bu fitneciler, Türkiye'yi de Ortadoğu ülkeleri gibi yapmak istiyorlar. PKK ve diğer marjinal terör örgütleri bunun için kurulmuştur. ALLAH korusun eğer güçlü hükümetimiz ve güçlü askerimiz  olmaz ise; işte o zaman hapı yutarız benden söylemesi. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE VE TÜRK ORDUSUNA ZEVAL VERMESİN. ALLAH ÜLKEMİZ ÜZERİNDE KIM PİS OYUNLAR OYNUYORSA ONLARI HALAK ETSİN. 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX