0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Bitmiyordu

Başakşehir'in dünkü galibiyetinden sonra Fenerbahçe'nin 3.lüğü neredeyse garanti idi.  O yüzden Fenerbahçe normal temposuzluğunun da daha da altında maça başladı. Fenerbahçe futbol oynamak isteyen Etoo'yu bile ilk yarıda küstürdü. İlk yarıda akılda kalan tek pozisyon Etoo'nun kafa pozisyonuydu. Onu da Volkan çok güzel bir hamleyle çıkardı. Lens'in arka arkaya ortaları sadece bir pozisyonda Emenike'nin kafasını buldu. Düşünün, Fenerbahçe'nin ofansif planı, Lens'in ortası ve Emenikenin kafaları idi. Hey gidi hey. Nereden nereye.
 

İkinci yarı da maçın çok sıkıcı devam edeceğini sinyallerini vermişti. Fakat Antalya'nın sol açığı Ozan Tufan, müthiş bir asistle durumu 1-0 yaptı.  Herhalde bu Dik Kafalı Hoca'nın bize son şakasıydı. Tek forvet Emenike'den sağ bek Ozan'a kadar hepsi onun eseriydi. Hiçbir planı yoktu. Sadece ligin bitmesini istiyordu. Daha sonra ülkesine geri dönecekti. Hem de Milli Takım'a. Ödül gibi birşeydi. Sonra Volkan Demirel yüzde yüz en az 3 tane top çıkardı. Maç bu şekilde bitti.
 

Fenerbahçe'nin öbür sene için acilen hocasını belirlemesi ve bir plan yapması gerekli. Fakat Fenerbahçe'nin bunun için ne parası ne akil bir adamı var. Fenerbahçe'nin eskiden hem parası hem seyircisi vardı. Artık ikisi de yok. Sadece canavar gibi Emenike'si, kapı gibi Neustadter'i, demir yumruk Ozan'ı var. 

Emrah Öner Diğer Yazıları

2020

30 Aralık 2019

Jedi Ozan

23 Aralık 2019

22lik delikanlı

07 Aralık 2019

Kara Cumartesi

01 Aralık 2019

Bir VAR’mış bir yokmuş

09 Kasım 2019

Cazcı Kardeşler

04 Kasım 2019

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX