0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Türk kime denir?

Türk kime denir, diye sordum başlıkta. Türk; dini, dili, ırkı ne olursa olsun, eşrefi mahlukata yaratandan ötürü sevgi, saygı duyana denir, efendim!

Yukarıda gördüğünüz 2 fotoğraf arasında 31 yıl var, bu 31 yılda bizler, ne yapılanları unuttuk ne içimiz soğudu ne de yapılanları unutacağız. Lakin, asil Türk insanının yarası ne kadar derin olursa olsun, merhamet duygusuna halel getiremiyor hiçbir şey. 1992'de kadın, yaşlı, çocuk demeden vahşice katledenler bugün bir bardak suya muhtaç hale geldiklerinde bile, yardımlarına yine Türk yetişiyor. Bugünleri bizlere gösteren rabbime hamdolsun! Karabağ, bizim kanayan yaramızdı yıllar geçti, lakin o yara kapanmadı. O acılar hiçbir zaman unutulmayacak, sadece acıya alışıyor insan. Ne yaşananları ne yaşatılanları hafızasından ilelebet silmemeli Türk milleti. Düşmanın eline imkan geçtiğinde bizlere neler yapabileceklerini, hiçbir zaman unutmamalıyız, lakin, Türk'ün asilliğini de tüm kör gözlerin içine içine sokmak da vazifemiz. Onlar, her zaman yaptıkları bilindik mağdur edebiyatını tekrar tekrar yapıp, ağlamaya devam edecekler, varsın etsinler varsın körler görmesin. Gören duyan bir Allah var, o bize yeter!

Ancak, insanın canını sıkan, her defasında "Yahu bu insanlar neden bunu yapıyorlar kendi insanına karşı'' diye içinden çıkamadığım, anlamak isteyip anlayabilecek hiçbir şey olmadığını defalarca tecrübe ettiğim bir durum bir kez daha hasıl oldu ve hiç şaşırtmadılar. Türkiye' yi Azerbaycan'ı destekleyerek topraklarını kurtarmasını sağladığı için, etnik temizlikle suçlayan 124 hain daha çıktı! Koro halinde insanlık dersi vermeye kalkışıp, binlerce insanın evlerinden barklarından sürülmesine sebep oldukları gibi, bir kez daha "soykırım yapılıyor" feryat figanına başladılar. Ya hu, sizin hiç mi şerefiniz yok? Onlarca fotoğraf, video düşüyor önünüze günlerdir, propaganda yapabileceğiniz, bırakın bir vahşeti olumsuz tek bir görsel bile yok! Biliyorum, canınızı en çok da bu yakıyor. Sinirinizden kuduruyorsunuz. İsterdiniz ki, Azerbaycanlı kardeşlerim Ermenilere kötü davransınlar, ortaya bir vahşet çıksın, önümüzdeki 200 yıl da bunun mağduriyetinin ekmeğini yeseydiniz değil mi? Sizlere, mütekabiliyet esası olan yapılana cevap verme hürriyeti şeklinde, Osmanlı İmparatorluğu dağılma sürecindeyken, en güçsüz haldeyken, tüm önemli kademelere güvenerek, gayrimüslimleri getirdiği halde, onu sırtından vurdunuz, ortalığı karıştırdınız, sırtlanlar gibi bizim payımıza ne düşecek diye, salyalarınızla saldırıp, karşılığında gördüğünüz muamelenin mağduriyetini kullanmıyor musunuz siz? Ne kadar isterdiniz, küçücük bir hadisenin gerçekleşmesini ve tüm dünyaya ağlayarak bunu servis etmeyi. Amma yemezler efendim hayvan terli! O yüzden, içimizde bizden gibi olup, aslında olmayanlara sesleniyorum: O günler eskide kaldı. Ağlasanız da kendinizi de parçalasanız, KARABAĞ TÜRK'TÜR TÜRK KALACAK..!

Bu mutlu haberleri aldığımız günlerde, büyük üzüntü yaratan bir haber daha aldık ki, kendisi bu günleri görmeyi hak edenlerin başında gelen, Türk dünyası için çok önemli şahsiyetlerinden biri olan Azerbaycan Milletvekili Kültür Komitesi Başkanı APA'daki Azerbaycan Heyeti Başkanı ve şahsımın da yıllardır dostu olan değerli Ganira Paşayeva Hanımefendinin vefat haberini almış olmaktan derin üzüntü duyuyor, mekanının cennet olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Ruhun şad olsun Türklerin Asenası...

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX