0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Kim neden kiminle?

Bu seçim süreci, Türk tarihinde çok özel, çok müstesna bir yere sahip olacaktır.

Bu seçim sürecinde, kim kiminle, ne hesaplarla bir arada oldu, emin olunuz, çok değil birkaç yıl içerisinde çok daha iyi anlaşılacaktır!

Sakın ha, bir tarafı tuttuğum için bunları yazıyorum, diye düşünmeyiniz! Hele hele, Türk Milliyetçileri'nden herhangi birinin, hangi siyasi partide olduğu, nezdimde o kişiye karşı tavrımı asla değiştirmez. Bu tavrımdan dolayı en fazla da mensup olduğum camia tarafından taşa tutulmuşumdur!

Mesela, "Ben mahallemin delikanlısını asla bir başkasına dövdürtmem" diyerek, Sayın Recep Tayyip Erdoğan 'ın yanında tavır aldığımda en fazla da kendi mahallem tarafından taşlandım! Ama, hamd olsun ki, beni taşlatanların hemen hemen hepsi, bugün benim dediğim çizgiye geldiler. Sakın ha sakın bu gelişlerden kendime bir pay çıkardığım da anlaşılmasın! Böyle bir şeye ne ihtiyacım var ne de böyle bir beklenti içerisindeyim.

Fazla uzağa gitmeye gerek yok, şu seçim sürecinde olan bitenlere bakalım yeter. Hemen hemen herkes, tüm hesaplarını eli kanlı bebek katili PKK ve onun TBMM'deki uzantısı parti üzerinden yaptılar!Bir başka ifadeyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 100. yaşgünü kutlamalarına hazırlanırken, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni bölmeyi parçalamayı şiar edinmiş PKK ile yol yürüme kararı aldılar!

Kim bunlar?

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucu Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP!

Sorarım sizlere, bundan daha utanç verici bir hal var mıdır?

Kılıçdaroğlu seçim sonrası serbest kalacağını söylediği Demirtaş Diyarbakır meydanında açık açık Atatürk'ün heykelinin yerine eli, kanlı bebek katilinin heykelini dikeceğini söylemedi mi?

Ey Atatürkçüler, Türk Milliyetçileri bundan daha ötesi var mıdır?

Bakınız şu fotoğrafa!

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve Sayın Yavuz Ağıralioğlu!

Evet, Sayın Yavuz Ağıralioğlu, buna asla evet demezdi ve demedi!

Gelelim Sayın Sinan Oğan Bey'e!

Lütfen, şu fotoğrafa bakınız!

Fotoğrafta gördükleriniz merhum Ebulfez Elçibey, Sayın Sinan Oğan!

Sorarım sizlere, Sayın Oğan, ''Karabağ'da bizim askerimizin ne işi var?" diyen, devamında da yeni İpek Yolu güzergahından Azerbaycan'ı çıkaran CHP ile, nasıl beraber olacaktı?

Olamazdı ve olmadı!

Demişti, ''Son sözü Türk Milliyetçileri söyleyecek'' diye!

Daha durun, Türk Milliyetçileri sadece hesapları bozdu, son sözü daha söylemedi!

Bakınız, bugün 23 Mayıs!

Bundan tam 983 yıl önce bugün (23 Mayıs 1040) Türk, Dandanakan Zaferi'ni kazandı, çift başlı kartal semalarda yükseldi, Selçuklu Devleti kuruldu!

28 Mayıs'a kadar gevşemeyelim yeter!

Türk Milliyetçileri Kızılelma'ya heyyy....

Ahmet Yenilmez Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX