0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Kaftancıoğlu ‘mu dediniz?

İmdi!

İnsan her daim haklı çıkmayı ister, ister istemesine de her zaman da haklı çıkmaz!

Daha beteri insan doğru bildiğinde öyle ısrar eder ki, sonunda haklı çıkamadığında da hem kendisine hem de çevresine onarılamaz zararlar verir!

Tabi ısrar edilen bazı doğrular da vardır ki, doğru olduğundan adınız gibi eminsinizdir, ama bir yandan da haksız çıkmak için dua edersiniz!

Çünkü haklı çıkarsanız kendinizden ziyade çevreniz hatta ülkeniz dahası tüm insanlıkta onarılması zor yaralar açılır!

Şimdilerde tam da bu hali yaşamaktayım!

Köşe yazılarımda, televizyon programlarımda, sohbet ve konferanslarımda, CHP’nin Marksist, Leninist, Stalinist silahlı terör örgütleri tarafından işgal edildiğini, bunun da Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bekası için en büyük tehlike olduğunu ısrarla ifade etmiştim!

Hadi buyurun!

Neden mi bahsediyorum?

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ‘nin kurucu Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucu genel başkanı olduğu CHP’nin İstanbul İl Başkanı konuşmasında, “Gazi Mustafa Kemal “ ifadesini kullandı ve bu ifadesinde ısrar edip, “Bu benim tercihim” dedi!

Birincisi kendi tercihine elbette karışamayız, ancak CHP’nin bugünkü genel başkanına nasıl, “Kemal” diyemeyeceği gibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e de “Mustafa Kemal” diyemez arkadaş!

Kendi tercihinde elbette serbesttir de CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu sıfatıyla tercihlerinde serbest değildir!

Oturduğu makamın bir hikayesi vardır ve bu hikaye de CHP’nin olduğu kadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti ‘nin hikayesidir!

Bu durumu, bir başka parti kişisinin ifadesiyle kıyaslayamazsınız!

Çünkü CHP İstanbul İl Başkanlığı makamının olmazsa olmazıdır Atatürk!

Eğer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ismiyle ve o ismin hikayesiyle problemin varsa ve sende zerre haysiyet varsa o makamda oturmazsın!

Eğer oturuyorsan başka bir hesabın vardır, demektir!

Nitekim, bendeniz, işte bu gizli hesaba dikkat çekmek istedim hep!

Sorarım Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün kurucu Cumhurbaşkanı olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bölmek, parçalamak, yıkmak için kurulmuş, bebek, çocuk, ana, kız, baba, dede demeden katleden eli kanlı PKK terör örgütü kurucusu Sakine Cansız geberdiğinde, onun yaşam hakkını savunmak çok mu hafif bir ifadeydi?

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün ruhu acaba hangi ifadede daha fazla incinmiştir?

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün kurucu başkanı olduğu TBMM ‘nin kuruluş seneyi devriyesi olup, yine Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara ithaf ettiği 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü Kaftancıoğlu’nun “23 Nisan'dan bir sonraki gün neydi? Bilmek istemeyenler için ipucu:1915” ifadeleri..?

Eli kanlı Ermeni Taşnak seviciliği..!

Kimse bu milleti aptal yerine koyamaz arkadaş!

Evet, ortada düpedüz bir hesap var!

O hesap da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucu Cumhurbaşkanı olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün kurucu genel başkanı olduğu CHP ile yıkmak!

Bu da devlet, millet, beka için tehlikedir ve bu tehlike bertaraf edilmelidir!

Vesselam…

Ahmet Yenilmez Diğer Yazıları

Pers Aklı

18 Nisan 2024

Benden demesi

16 Nisan 2024

Distopya

14 Nisan 2024

Gerçekten o kadar etkili miyiz dünyaya?

11 Nisan 2024

Seçim mi seferberlik mi?

09 Nisan 2024

Beceremedi

07 Nisan 2024

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX