0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Farkında mısınız?

Hem içte hem dışta bir anda geçmiş yüz yılın hesaplaşmasının içerisinde bulduk kendimizi!

Bir elin parmakları kadar olsalar da bizden önceki nesiller içerisinde bugünlerin gelip çatacağını yazanlar, konuşanlar, yazdıkları, konuştukları için de ceza evlerinde, idam sehpalarında, istikballeri, dahası canları pahasına, bugünleri dillendirenler oldu!

Kimisi, “Altıncı Filo defol “ dedi, bedel ödedi!

Kimisi, “Kahrolsun komünizm” dedi, bedel ödedi!

Peki ne oldu?

“Kahrolsun komünizm, Altıncı Filo defol” diyenlere, devletin bölünmez bütünlüğü adına işkence yapıp, idam sehpalarında katledenler, öyle bir miras bıraktılar ki, bugün kendimizi Amerika ile Rusya’nın kurdukları oyunun içinde bulduk!

12 Eylül Darbesi sonrasındaki yılları hatırlıyorum!

Bedel ödeyenlerden adeta vebalı gibi kaçanları hatırlıyorum!

Yalnız, yapayalnız kalsalar da söylemlerinden vazgeçmeyen, milletvekili bakan olmayı bir kez bile akıllarına getirmeyenleri hatırlıyorum!

Boraltan Köprüsüne ağıt yakıp, can verenlerden Kemal Fedai Coşkuner’i hatırlıyorum!

PKK terör örgütünün, FETÖ terör örgütünün ne olduklarını anlatmak için yırtınan, bombayla paramparça can veren Uğur Mumcu’yu hatırlıyorum!

Şimdilerde de televizyon kanallarındaki sözümona münazaraları seyrediyorum!

Bir yanda merhum Uğur Mumcu‘yu dilinden düşürmeyip, PKK’yı neredeyse hayvan hakları savunucusu hümanist bir yapıymış gibi anlatmaya çalışan sözümona gazetecileri görüyorum!

Ya, Necip Hablemitoğlu..!

Farkında mısınız, Milli Mücadelenin başkumandanı, ülkenin kurucu Cumhurbaşkanı Atatürk’ün kurduğu bu ülkenin en köklü siyasi partisinin İstanbul İl Başkanı, can Azerbaycan‘ın verdiği milli mücadele için bir tek söz söylemezken, PKK’nın siyasi dili, katil sevici milletvekili eskileri hakkında sosyal medyada ortalığı ayağa kaldırıyor?

Gördüklerimiz ve bizzat yaşadıklarımız, bu sayfaya sığmaz!

Farkında mısınız, “Altıncı Filo defol” , “Kahrolsun kominizm” dedikleri için idam sehpasında can verenler haklı çıktılar!

Hatırlar mısınız, 1993 yılıydı merhum Mehmet Ali Birand‘ın 32. Gün programında merhum Başbuğ Alparslan Türkeş, bugünkü HDP’nin dedesi dönemin DEP milletvekili Orhan Doğan’a, “PKK, Asala ‘nın kurduğu eli kanlı bir terör örgütüdür! Bu eli kanlı caniler bu devleti bölmek Marksist, Leninist, Stalinist bir devlet kurmak istiyorlar” manasında sözler demişti!

O dönemin muktedirleri de merhum Türkeş’i faşistlikle suçlamışlardı!

Sonra ne mi oldu?

Altıncı Filo’nun torunlarının kanatları altında yanı başımızda bir Kürt devleti kuruldu!

Farkında mısınız, bugün Azerbaycan‘ın milli mücadelesinin karşısında, PKK’lı eli kanlı katiller var!

Demem o ki,..!

Farkında mısınız..?

Farkında olmadan bedel ödeyen de yine biz oluyoruz?

Farkında mısınız..? 

Ahmet Yenilmez Diğer Yazıları

Pers Aklı

18 Nisan 2024

Benden demesi

16 Nisan 2024

Distopya

14 Nisan 2024

Gerçekten o kadar etkili miyiz dünyaya?

11 Nisan 2024

Seçim mi seferberlik mi?

09 Nisan 2024

Beceremedi

07 Nisan 2024

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX