0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Cayır cayır yanıyoruz!

Korkmanın ötesinde tir tir titriyorum !

Hangisini diyeyim!

Dün ben , ömrünü Türk Milliyetçisi olarak yaşamış, bu ülkü uğrunda kendi nasibimce bedel Ödemiş, ödeyen, gelecekte ödeyeceği bedeller için de bırakınız şikayet etmeyi, hamd edecek olan ben dün, Türk Milliyetçisi olduğunu iddia eden , üstelik hemşerim olan biri tarafından denize dökülmekle tehdit edildim!

Koministler, PKK , FETÖ PDY , vatan, millet, bayrak, insanlık düşmanları tarafından tehdit edildim ama bir gün böyle bir tehdit ile karşılaşacağım aklımın ucundan bile geçmezdi !

Oldu!

Daha sonrasında sözkonusu kişiyle telefonda konuştuk. Tehditinin sebebi, menşei belli olan bir sosyal medya kampanyasına karşı kendimce iki sosyal medya paylaşımı ile milletimi uyarmış olmam!

Neydi o paylaşım birisi bu!

Diğeri ise bu

Bu iki paylaşımım nedeniyle benim Türk Milliyetçisi kardeşim beni denize dökecek ve de o günü bayram ilan edecekmiş !

Sağından solundan, başından, sonundan kesilmiş görüntülerle sosyal medyada adeta Anadolu'nun cayır cayır yandığı yermezmiş gibi bir de yangına kova , kova su değil benzin dökülmekte !

Tam da ülkemizdeki yangını ciğerlerinde hissedip ülkemize gelen Azerbaycanlı kardeşlerimizi memleketim Ordu'da karşılayıp gözlerimden yaş dökülerek yangın yerlerine uğurladıktan sonra bu hali yaşadım!

Başımı iki elimin arasına aldım ve düşündüm , düşündüm, düşündüm ...

Yaşadığım hale medeniyetimde , kültürümde , lügatta bir karşılık bulamadım!

Biz sözkonusu hemşerim ile konuştuk helalleştik !

Lakin medeniyetimizde, kültürümüzde , lügatımızda bir karşılığı olmayan bu halin çaresi varmıdır bilmem ama gerçek şu ki yanıyoruz!

Hem de cayır cayır yanıyoruz!

Yanan ormanların yerine fidanlar dikilir, yanan evlerin yerine yenisi yapılır lakin emin olun asıl bu yangının götürdükleri geri gelmez, gelmeyecek!

Ahmet Yenilmez Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX